12 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Ο Κόλα και η παρέα του μπαινοβγαίνουν στο Αλβανικό έδαφος,κάτω από την μύτη της ΕΛ.ΑΣ!!!





΄Ήθελαν να πάνε στο Κόσσοβο αλλά τελικά επέστρεψαν στην Ελλάδα",λέει ο Φλαμούρ Λίκα στην εφημερίδα Gazeta Shqiptare.



Την Παρασκευή 22 Μαρτίου,11 κρατούμενοι των φυλακών Τρικάλων, έκοψαν τα κάγκελα, ανέβηκαν στην ταράτσα και άρχισαν να πυροβολούν κατά των φρουρών. Την ίδια στιγμή έξω από τις φυλακές πέρασε όχημα με ενόπλους συνεργούς τους, οι οποίοι άνοιξαν πυρ με Καλάσνικοφ, κατά των εξωτερικών φρουρών με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο εξωτερικοί φρουροί στην κοιλιά και τα πλευρά.

Στη συνέχεια ακολούθησε πραγματική μάχη μεταξύ των κρατουμένων που βρέθηκαν οπλισμένοι στις ταράτσες και των σωφρονιστικών υπαλλήλων.Τελικά οι κρατούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν!!!Στη συνέχεια,δολοφόνησαν την άτυχηΚατερίνα Ζώγαλη στα Ισθμια Κορίνθου και στις 17 Ιουνίου στο Δίστομο,ο άτυχος υπαρχιφύλακας Γιώργος Ανδριτσόπουλος πατέρας τριών πλέον παιδιών,μιας και η γυναίκα του να είναι έγκυος στο τρίτο,έπεσε νεκρός από τα πυρά τους.

Στις 2 Ιουλίου, οι δραπέτες, άνοιξαν το κινητό τους τηλέφωνο προκειμένου να ζητήσουν βοήθεια από τους συνεργούς τους, με αποτέλεσμα η ΕΛ.ΑΣ να εντοπίσει το σήμα τους. Μετά από κυριολεκτική μάχη με τους αστυνομικού στην περιοχή Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας, νεκροί έπεσαν ο Eντισον Λίκα 23 ετών και ο θείος του Φλαμούρ Λίκα ο οποίος μάλιστα φέρεται πως ήταν ο άνθρωπος που οργάνωσε την απόδραση από τις φυλακές.

Αμέσως μετά,τα μέλη της συμμορίας Μάριαν Κόλα και Ιλίρ Κούπα, πέρασαν στην Ήπειρο και αναζητούνται ακόμη και αυτήν την ώρα από την Ελληνική αστυνομία,η οποία πραγματοποιεί μια γιγαντιαία επιχείρηση στην περιοχή!

Είχαν πάει στην Αλβανία
Την ώρα όμως όμως,που οι Ελληνικές αστυνομικές αρχές χτενίζουν τα βουνά του Σουλίου,την περιοχή της Ντουσκάρας και την ελληνοαλβανική μεθόριο για τον εντοπισμό τους,γινόταν στην Αλβανία,η κηδεία των Eντισον και Φλαμούρ Λίκα .Τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας,προσπάθησαν να προσεγγίσουν συγγενείς και φίλους των κακοποιών.για να συλλέξουν σημαντικές πληροφορίες.

Σε συνέντευξή του στην Αλβανική εφημερίδα Gazeta Shqiptare ο Αμπτουλά Σινάν, αδελφός του Φλαμούρ Μουράτ Σινάν και θείος του Ερμίρ Σινάνι,κάνει μια απίστευτη αποκάλυψη για την υπόθεση των δραπετών των φυλακών Τρικάλων!

Αναφέρει ότι ο ανιψιός του ,ο Μάριον Κόλα και κάποιοι από τους φίλους τους, βρίσκονταν στην Αλβανία πριν από ένα μήνα και ήθελαν να πάνε στο Κόσσοβο αλλά τελικά επέστρεψαν στην Ελλάδα!«Ξέρω μόνο τρία παιδιά, τα τέσσερα άλλα παιδιά δεν τα ξέρω. Στο σπίτι μου, στο Shullaz, έχει έρθει ο Kola και οι υπόλοιποι, και τους έχω φιλοξενήσει ως φίλους του ανιψιού μου. Αυτοί ξεκίνησαν μαζί πριν ένα μήνα για την Ελλάδα.

Θέλω να ξέρετε ότι οι κατηγορίες για τον ανιψιό μου και τους φίλους του, σχετικά με τις δυο δολοφονίες και την κλοπή χρημάτων από την τράπεζα στη Λάρισα, δεν είναι αλήθεια, μιας και εκείνες τις μέρες ο ανιψιός μου με τους φίλους του ήταν εδώ», αναφέρει συγκεκριμένα στην Αλβανική εφημερίδα.

Η γνωριμία με τον Ριτζάι
«Ο ανιψιός μους και ο Αλκέτ Ριτζάι,ήταν γνώριμοι χρόνια, λόγω της παρουσίας τους στις Ελληνικές φυλακές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι προσπάθησαν να τον απελευθερώσουν από τη φυλακή,όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Ελλάδα»,αναφέρει ο Αμπτουλά Σινάν.

Στην συνέχεια ο δημοσιογράφος της Αλβανικής εφημερίδας Gazeta Shqiptare τον ρωτά αν υποπτεύεστε πως ότι οι υπόλοιποι δραπέτες μπορεί να έχουν "πουλήσει" τους συγγενείς του.΄«Έχω την εντύπωση ότι μάλλον υπήρχε κάποιο είδος προδοσίας μέσα στην ομάδα τους. Κάποιο σαμποτάζ πρέπει να υπήρχε».

Η συνέντευξη του,δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για την αποτελεσματικότητα της ΕΛΑΣ,την Θωράκιση των συνόρων μας και φυσικά την περίφημη συνεργασία της Ελληνικής Κυβέρνησης με τις Αλβανικές διωκτικές αρχές...
elas-lyste.blogspot.gr

permissospress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin