31 Ιουλίου 2013

ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ Ο ΚΟΥΠΑ

Φόβοι ότι χάθηκε οριστικά ο Κούπα



- Δείτε φωτογραφίες από το τελευταίο κρησφύγετο του κακοποιού στο Κερασοχώρι Θεσπρωτίας - Γιγαντιαία κινητοποίηση μήπως προλάβουν τον κακοποιό, αν τελικά δεν πέρασε σε αλβανικό έδαφος- Δείτε τους πέντε τελευταίους σταθμούς της αναμέτρησης του κακοποιού με την αστυνομίαΚαι ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του Ιλίρ Κούπα συνεχίζονται όλες αυτές τις ημέρες, οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και έρχονται από τη Θεσπρωτία είναι άκρως ανησυχητικές με τους αστυνομικούς να εκφράζουν φόβους ότι ο καταζητούμενος έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Συγκεκριμένα, ο Αλβανός κακοποιός φαίνεται πως κατάφερε να φτάσει πολύ κοντά στην πατρίδα του -σε απόσταση μόλις 500 μέτρα- και να βρει νέο κρησφύγετο,καθώς ταυτοποιήθηκε αποτύπωμά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ίχνη του Αλβανού δραπέτη εντοπίστηκαν σε σπίτι στο Κερασοχώρι Φιλιατών, 500 μέτρα περίπου από τα σύνορα με την Αλβανία, το οποίο έχει παραβιαστεί με τον ίδιο τρόπο όπως το σπίτι στο Πολύδροσο που χρησιμοποιούσε ο δραπέτης Ιλίρ Κούπα.


Στο συγκεκριμένο σπίτι έχουν εντοπιστεί δακτυλικά αποτυπώματα καθώς και ίχνη που αφορούν την παρασκευή τροφίμων. Στο Κερασοχώρι μένουν 200 περίπου κάτοικοι, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν αντιλήφθηκαν την παρουσία του δραπέτη στην περιοχή. 


Δείτε φωτογραφίες από το τελευταίο κρησφύγετο του κακοποιού:



Πηγή φωτογραφιών: epirusgate.blogspot.gr


Στην εικόνα από το χάρτη φαίνεται η απόσταση από το Κερασοχώρι μέχρι τα σύνορα της Αλβανίας.





Εν τω μεταξύ, προ ημερών οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ ταυτοποίησαν δακτυλικό αποτύπωμα του συνεργάτη του Κόλα, σε σπίτι στο χωριό Πολύδροσο Θεσπρωτίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κακοποιός που ξέφυγε μετά τη συμπλοκή στη Βροσίνα στην οποία έπεσε νεκρός ο Κόλα, βρήκε καταφύγιο σε εγκαταλειμμένο σπίτι του χωριού, παραβιάζοντας την εξώπορτα. Στο σπίτι βρέθηκαν μακαρόνια και ένα μαγειρικό σκεύος που χρησιμοποίησε ενδεχομένως για να φάει. 

Τώρα, αποτυπώματα του Αλβανού δραπέτη βρέθηκαν στο Κερασοχώρι της Θεσπρωτίας, το οποίο είναι σε απόσταση αναπνοής από την Αλβανία.

Η διαδρομή του δραπέτη Κούπα προς την Αλβανία 


Δείτε τους 5 τελευταίους σταθμούς (χάρτης) της καταδίωξης των Αλβανών κακοποιώνΑ. Οι δραπέτες Κόλα και Κούπα προερχόμενοι από την περιοχή του Σουλίου κινούνται προς τα Αλβανικά σύνορα. Στις 7 Ιουλίου έχουν εγκαταλείψει στην περιοχή Προσήνη Σουλίου το μοτοποδήλατο που φέρεται να είχαν κλέψει από το χωριό Γλυκή Σουλίου δύο ημέρες νωρίτερα.

Β. Χωριό Βροσίνα 21 Ιουλίου. 
Οι δραπέτες πέφτουν σε μπλόκο. Νεκρός από τα πυρά των ΕΚΑΜ ο Κόλα.

Γ. Χωριό Άνω Ζάλογγο 22 Ιουλίου:
Ο Κούπα επιστρέψει στο κρησφύγετο που είχαν με τον Κόλα και παίρνει τρόφιμα. Η ΕΛ.ΑΣ το ανακαλύπτει με καθυστέρηση δύο ημερών

Δ. Χωριό Πολύδροσο 24 Ιουλίου: 
Ο Κούπα κάνει διάρρηξη σε εξοχικό σπίτι και παίρνει τρόφιμα

Ε. Χωριό Κερασοχώρι 30 Ιουλίου:
Η ΕΛ.ΑΣ ανακαλύπτει νέα διάρρηξη σε εξοχικό σπίτι από το οποίο ο Κούπα έχει πάρει επίσης τρόφιμα. Βρίσκεται μόλις ένα χιλιόμετρο από τα σύνορα. Η κοινή λογική λέει πώς τα έχει ήδη περάσει.


Επίσης, σε εγκαταλειμμένο σπίτι στο Άνω Ζάλογγο ταυτοποιήθηκαν τα δακτυλικά αποτυπώματα των δύο επικίνδυνων κακοποιών και όλα δείχνουν, ότι ήταν κρησφύγετο των Μάριον Κόλα και Ιλίρ Κούπα έως τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν επιχείρησαν να διαφύγουν προς την Αλβανία και έπεσαν σε ενέδρα ανδρών της ΕΚΑΜ, με τους οποίους συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του πρώτου.

Το ανθρωποκυνηγητό είναι σε εξέλιξη, με τους άνδρες των ΕΚΑΜ και του λιμενικού να «χτενίζουν» σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή μεταξύ Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin