24 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ποδηλάτης που σε ένα 24ωρο πήγε Λιβαδειά -Προυσσό (φωτό)



Το είπε και το έκανε!! Καβάλησε το ποδηλατό του  και πήγε να ανάψει ένα κεράκι στο Προυσσό.
Ξεκίνησε από την Λιβαδειά και διανύοντας μια απόσταση 215 χλμ, έφτασε σε ένα 24ωρο στον προορισμό του. Περνώντας  από  χωριά της Βοιωτίας , συνέχισε διανύοντας μεγάλο οδικό δίκτυο της  Φθιώτιδας  και  στο τέλος στα δύσκολα μέρη της Ευρυτανίας.
Στο πέρασμά του , αποθανάτισε με το φωτογραφικό του φακό αρκετά γραφικά μέρη της Ρούμελης και μας τα έστειλε προς δημοσίευση. Εμείς να του ευχηθούμε την επόμενη φορά να φτάσει μέχρι την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη !!






Ακολουθεί η προσωπική του δημοσίευση στο facebook :



Ένας στόχος για το 2013 ήταν αυτή η διαδρομή, μιας και τα 215 χλμ μπορεί να ακούγονται νορμάλ για κάποιον που κάνει ποδήλατο αλλά τα υψομετρικά που είχε η διαδρομή αυτή, ήταν πολύ δυνατά
.Για να κάνουμε ποιο πολλά χιλιόμετρα, ξεκινήσαμε από Λιβαδειά και όχι από Αράχωβα.
Στην συνέχεια Εθνική οδό (ευτυχώς δεν είχε περιπολικά) μετά Λαμία,μετά τις υπέροχες και δυνατές ανηφόρες του Τυμφρηστού, στην συνέχεια Καρπενήσι και για το κερασάκι της τούρτας 30 χλμ μετά το Καρπενήσι- το Μοναστήρι της Παναγιάς της Προυσιώτισσας -που στα τελευταία χλμ μόνο ανηφορικούς απότομους (τοίχους) συναντούσες.
Αλλά παρόλα αυτά το να έχεις ένα σακίδιο στην πλάτη σου με όλα τα απαραίτητα μέσα ρούχα για να μπορέσεις να συνεχίσεις, τότε γίνεται ακόμα ποιο δύσκολο.Ο καιρός ήταν ευνοϊκός με πολύ λίγο αεράκι αλλά ότι και να έκανε μέχρι και χιόνι να είχε θα πηγαίναμε.Οι φωτό είναι ελάχιστες και τις τράβηξα τις περισσότερες πάνω στο ποδήλατο στην κίνηση και μπροστά σε αυτές τις ομορφιές και τα άγρια βουνά που έχει η  περιοχή... είναι πολύ λίγες.........







































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin