26 Σεπτεμβρίου 2013

Πραξικόπημα Σαββατιάτικα;






Αν ανήκετε σε αυτούς που πιστεύουν πως μόνο ένα πραξικόπημα θα σώσει την Ελλάδα τότε απλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι το Σάββατο που μας έρχεται. Επιτέλους, οι προσευχές σας εισακούστηκαν. Η Ελλάς ενδέχεται να μπει και πάλι στον γύψο. Όπως και την προηγούμενη φορά, έτσι και τώρα όλα θα γίνουν για τη σωτηρία του Έθνους.

Οι έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων σκοπεύουν να αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας. Πώς; Έχουν περάσει και χρόνια από το τελευταίο πραξικόπημα και μπορεί να λησμονήθηκε το know how. Εξ όσων θυμόμαστε, πρέπει να κινηθούν ταυτόχρονα τεθωρακισμένα και ειδικές δυνάμεις προκειμένου να καταληφθούν στρατηγικοί στόχοι.

Δεν ξέρω πού βρίσκεται πλέον το κοντινότερο, στην Αθήνα, άρμα μάχης. Εχουν εντός της πόλεως ή πρέπει να κατεβάσουν από το κέντρο τεθωρακισμένο; Και αν ναι, ποιος θα πληρώσει το πετρέλαιο; Ξέρουν οι έφεδροι τι καίει αυτό το πράγμα; Επίσης, επίλεκτες ομάδες πρέπει να κινηθούν για να συλλάβουν πολιτικούς και να αναλάβουν τον έλεγχο των υπουργείων. Και θα το κάνουν αυτό Σαββατιάτικα; Είμαστε σοβαροί; Στην Ελλάδα αν γίνει πραξικόπημα δεν μπορεί να εκδηλωθεί Σάββατο και μάλιστα με σχετικά καλό καιρό. Είναι και πολλοί οι πολιτικοί αρχηγοί πια, πού να τους μαζέψεις.

Αμ το άλλο; Τότε δεν υπήρχε τηλεόραση, μόνο μία ραδιοφωνία. Σήμερα χρειάζεσαι τεράστιο αριθμό ανδρών για να ασκήσεις έλεγχο σε όλα αυτά. Θα μου πεις, θα τα κλείσεις. Θα κλείσεις και το internet. Και θα βάλεις ηχεία στους δρόμους να παίζουν εμβατήρια καθώς σε έναν μήνα η νεολαία θα παρελάσει προ του Μπαρμπαρούση που, δεν μπορεί, θα τη βάλει τη φουστανέλα, θα το γυαλίσει το τσαρούχι.

Η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων με διακήρυξή τους απαιτούν, όπως γράφουν χαρακτηριστικά, τα παρακάτω:

"ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ λόγω Αδυναμίας να προσφέρει στον λαό τα προβλεπόμενα στο Σύνταγμα σε Εργασία (άρθρο 22), Υγεία, Παιδεία, Δικαιοσύνη, Ασφάλεια.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ υπό την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, από προσωπικότητες εγνωσμένης Αξίας εκτός Πολιτικής Σκηνής και συμβούλους από την Ακαδημία Αθηνών.

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ και ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ εκλογών εντός Διμήνου, με την Απαγόρευση Συμμετοχής όλων των Πολιτικών που μετείχαν στις Κυβερνήσεις που ευθύνονται για την σημερινή οικονομική κατάσταση.

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ από Ανωτάτους Δικαστικούς και ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ για το ΠΩΣ και ΠΟΙΟΙ μας Οδήγησαν στην Καταστροφική Συμφωνία του Μνημονίου. Ίδρυση Συνταγματικού Δικαστηρίου με Πραγματική Ισχύ Επιβολής των Αποφάσεων του.

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ από το Δημόσιο.

ΑΝΑΣΤΟΛΗ περαιτέρω ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ για Οικογενειακό Εισόδημα μέχρι 25.000€.

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ και ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ μέχρι την Ολοκλήρωση Ελέγχου των Τραπεζών από Ορκωτούς Λογιστές και ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.

8. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, συνέχιση Λειτουργίας Αμυντικών Βιομηχανιών.

ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ (Ιδιωτών/Επιχειρήσεων/Κράτους) μέχρι ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΣ του Ελληνικού Δημοσίου για τις Πολεμικές Επανορθώσεις και το Κατοχικό Δάνειο.

ΑΡΣΗ του ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ και ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ. Όλοι Ανεξαρτήτως «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ» (άρθρο 4).

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ όσων μετείχαν σε Οικονομικές Θέσεις του Δημοσίου, Άσκηση Διώξεων για Παράνομο Πλουτισμό και Απόδοση στο Κράτος.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΔΕΙΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ και ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ στο Ελληνικό Δημόσιο των Οφειλών τους.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ σε ΑΙΓΑΙΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΗΠΕΙΡΟ, ΘΡΑΚΗ και ΚΥΠΡΟ, με ταυτόχρονη καταστολή των διαφόρων Ομάδων που δουν στο εσωτερικό.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ με ανάλογη προώθηση στις Ευρωπαϊκές χώρες και στις χώρες Διακομιστές. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ Άνω του 20% του Φορολογητέου Εισοδήματος Αυτών.

Ο Κ.Κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ όπως ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ σε κατάλληλο χρόνο για την Διευκόλυνση των Εξελίξεων που Επιθυμεί ο Ελληνικός Λαός.

ΘΕΣΜΟΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ όλων των παραπάνω μπορεί να είναι ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΗΣ.

ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ".

Αυτά, όμως, δεν τα κάνουν έτσι. Έπρεπε να βγει φωτογραφία του καφενείου εντός του οποίου συντάχθηκε η διακήρυξη. Επίσης να φυλαχθεί ο υπολογιστής (με το σήμα των ΟΥΚ) που χρησιμοποιήθηκε για να γραφτούν όλα αυτά. Και, τέλος, να συγκρατηθούμε όλοι γιατί αν μια απλή τρολιά μπορεί να κινητοποιήσει τον Άρειο Πάγο, τότε είναι μεγάλος ο πειρασμός.

Από την πλευρά της η Κ.Ε.Ε.Δ με σημερινή ανακοίνωση της προσπαθεί να μετριάσει τις εντυπώσεις αναφέροντας μεταξύ άλλων πως "με την αποσπασματική ή συνθετική επιλογή φράσεων από την διακήρυξη και την αυθαίρετη ερμηνεία της προσπάθησαν να μας χαρακτηρίσουν, ως εν δυνάμει πραξικοπηματίες. Δεν γνωρίζουμε διεθνώς να προαναγγέλονται πραξικοπήματα, νομικά δε ο αντίστοιχος χαρακτηρισμός στερείται σοβαρότητας". Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση των Εφέδρων. ένα άρθρο των πρωταγωνιστών

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin