31 Οκτωβρίου 2013

Κυκλοφόρησε σετ μετατροπής Βίλας σε Στάνη!

«Στάνη-Κιτ: Τα βγάζει τα λεφτά του!». Με αυτό το διαφημιστικό σλόγκαν, βγήκε ήδη στην αγορά πακέτο ειδικού εξοπλισμού που βοηθάει τους ιδιοκτήτες ακινήτων να το δηλώσουν σαν αφορολόγητη στάνη





Το κομψό και διακριτικό «Στάνη-Κιτ», προς το παρόν κυκλοφορεί μόνο για μονοκατοικίες, αλλά σύντομα αναμένεται και η έκδοση για διαμερίσματα...


Ένα χρήσιμο βοήθημα για όσους σκοπεύουν να μετατρέψουν τη μονοκατοικία τους σε στάνη, προκειμένου να εξαιρεθούν από τον νέο Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, έκανε την εμφάνισή του τις τελευταίες μέρες στα ράφια των καταστημάτων.

Το «Στάνη-Κιτ» είναι ειδικά μελετημένο, ώστε να πληροί τις προδιαγραφές εξαίρεσης, που δίνει το υπουργείο Οικονομικών για τις Στάνες, είναι φτιαγμένο από ειδικό PVC και δεν είναι επικίνδυνο για τα παιδιά.

Στο σετ περιλαμβάνονται έξι φουσκωτά πρόβατα, φράχτης, ταΐστρα, ενώ δίνεται δώρο και η στολή του Γιάννη Βόγλη από την ταινία με τη φράση «Στάσου, Μύγδαλα», ώστε να ντυθεί ο ενδιαφερόμενος βοσκός για ακόμα πιο πειστική αναπαράσταση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη δήθεν στάνη τους με ακόμα πιο αληθοφανή πρόβατα από σιλικόνη που βελάζουν (οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται), ενώ παρέχεται χωριστά και η φλογέρα του τσοπανάκου, για ακόμα πιο τέλειο αποτέλεσμα.

Τέλος, αναμένεται -εντός των ημερών- να κυκλοφορήσει και η παραλλαγή του «Στάνη-Κιτ», το «Ποίμνιο-Κιτ», με ειδικό Ιησού που βόσκει προβατάκια, ώστε το ακίνητο να ενταχθεί και στην εξαίρεση περί ακινήτων της Εκκλησίας.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

 Moufanet 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin