13 Νοεμβρίου 2013

Αποκαλυπτικό: Πάρτι Με Δάνεια Εκατομμυρίων Σε Λαϊκή Και Κύπρου



Δείτε και τις φωτογραφίες με τα ονόματα. Το 24H παρουσιάζει τις «καυτές» λίστες με τα ονόματα των Διευθύνοντων Συμβούλων και των ανώτατων στελεχών των δυο τραπεζών.

Οι λίστες αφήνουν ερωτηματικά και τα ποσά είναι τεράστια.

Ποιοι είναι αυτά τα 33 πρόσωπα; Και πόσοι πήραν δάνεια εκατομμύριων λόγω της θέσης τους;

Αυτά είναι τα ονόματα




Πρώτος στην λίστα της Τράπεζας Κύπρου είναι ο κ. Αριστοδήμου ο όποιος έχει μη εξυπηρετούμενο ποσό ύψους 112,525 εκατομμυρίων. Οι εξασφαλίσεις του ανέρχονται στο ποσό των 247,345 εκατομμυρίων ευρώ μέχρι τις 30-06-2012. Σήμερα όμως ποια είναι η πραγματική αξία των εξασφαλίσεων του, που αφού αφορούν ακίνητη ιδιοκτησία; Ο κ. Αριστοδημου διατέλεσε και Πρόεδρος του διοικητικών Συμβουλίων της Τράπεζας Κύπρου.

Δευτερος ο κ. Δ.Π. Ιωάννου ο όποιος έχει πάρει δάνειο ύψους 5,363 εκατομμυρίων και έχει μη εξυπηρετούμενο ποσό ύψους 1,986 εκ. ευρώ.
Ο Πλάτωνας Λανίτης πήρε 257,631 εκ. ευρώ δάνειο και έχει μη εξυπηρετούμενα ποσά ύψους 246 εκ. ευρώ

Στην Λαϊκή Τράπεζα η λίστα των συμβούλων που πήραν δάνεια είναι σαφώς πολύ μεγαλύτερη από αυτή της Τράπεζας Κύπρου. Ο αριθμός αγγίζει τους 22. Μάλιστα μέσα από αυτή φαίνονται και άτομα τα οποία από την μια μέρα στην άλλη πήραν τεράστια ποσά με ελάχιστες εξασφαλίσεις και με τα περισσότερα να είναι «ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ».

Ο Πλάτωνας Λανίτης πήρε 257,631 εκ. ευρώ δάνειο και έχει μη εξυπηρετούμενα ποσά ύψους 246 εκ. ευρώ.

Και ακολουθούν και άλλοι όπως ο Ντίνος Μιτσίδης, η Ροδούλα Χατζηκυριάκου, ο Διόφαντος Χατζημιτσής, ο Δημήτρης Σπανοδήμος, οι οποίοι έχουν μεγάλα μη εξυπηρετούμενα ποσά δάνειων αρκετών εκατοντάδων ευρώ ενώ ο Ευθύμιος Μπουλούτας δεν έχει εξυπηρετήσει καθόλου το δάνειό του. Όλοι αυτοί, σύμβουλοι και μέλη των 2 τραπεζών έχουν πάρει εκατομμύρια με τους περισσότερους να μην έχουν εξασφαλίσεις, και άλλους να μην εξυπηρετούν το ποσά των δανείων τους.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι: Πως δίνονταν τέτοια μεγάλα ποσά σε δάνεια και με ποιες εξασφαλίσεις; Τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, τι θα απογίνουν; Μήπως θα διαγραφούν;

Την απάντηση θα τη δώσει η Επιτροπή Θεσμών της Βουλής στην οποία έχει κατατεθεί η συγκεκριμένη λίστα.
24h.com.cy
tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin