9 Μαρτίου 2014

Αναστάτωση στην Αράχωβα από 2 συλλήψεις




Σάββατο μεσημέρι και κάτοικοι της Αράχωβας αλλά και επισκέπτες , έγιναν θεατές σε μια καλοστημένη επιχείρηση της αστυνομίας που σκοπό είχε την σύλληψη 2 ατόμων Αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι είχαν στις αποσκευές τους μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
 Έπειτα από πολυήμερη παρακολούθηση, συνελήφθησαν στην Αράχωβα , αυτά τα δύο άτομα με κινηματογραφικό τρόπο. Άτομα της ομάδας Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας , έκλεισαν στην κυριολεξία το δρόμο στο κέντρο της Αράχωβας και πάνοπλοι έλαβαν τις κατάλληλες θέσεις ώστε να "περιμένουν" τους μετέπειτα συλληφθέντες. Ο  κόσμος στην κυριολεξία πάγωσε όση ώρα παρακολουθούσε τις κινήσεις της αστυνομίας μέχρι να τους συλλάβει. Τα 2 αυτά άτομα , προσπάθησαν να διαφύγουν από τα στενά περάσματα της Αράχωβας αλλά οι αστυνομικοί που τους παρακολουθούσαν τους εντόπισαν εύκολα και προέβησαν στην σύλληψη τους.
Ακολουθεί και το επίσημο δελτίο τύπου της αστυνομίας.








09-03-2014: Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για εμπορία ναρκωτικών ουσιών, στην Αράχωβα Βοιωτίας 



ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία, 09 Μαρτίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για εμπορία ναρκωτικών ουσιών, στην Αράχωβα Βοιωτίας

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία προσεγγίζει τα -6,5- κιλά

Οι δράστες διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες σε διάφορους χρήστες, στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Βοιωτίας

Συνελήφθησαν, χθες (08-03-2014) το απόγευμα στην Αράχωβα Βοιωτίας, δύο (2) άτομα και συγκεκριμένα ένας 23χρονος ημεδαπός και ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλλήψεις τους είναι αποτέλεσμα οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, η οποία πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, με την συνδρομή αστυνομικών της Α’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, έθεσαν σε διακριτική επιτήρηση την οικία του 23χρονου και χθες το απόγευμα εντόπισαν και ακινητοποίησαν αιφνιδιαστικά Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο κατηγορούμενοι.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επιμελώς κρυμμένες στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας του 23χρονου, έξι (6) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (6.400) γραμμαρίων.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν επιπλέον δύο (2) κινητά τηλέφωνα, ως μέσα διευκόλυνσης διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών, καθώς και το ανωτέρω όχημα, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι προμηθεύονταν και διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες σε διάφορους χρήστες στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Βοιωτίας, έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin