31 Μαρτίου 2014

Έπεσε η αυλαία και για την τηλεκαμπίνα Αφροδίτη. Από αύριο μια νέα εποχή ξεκινάει για το ΧΚΠ!



Μετά τον Βάκχο ήρθε και η σειρά της τηλεκαμπίνας Αφροδίτη να κάνει σήμερα τις τελευταίες της αναβάσεις. Από αύριο αρχίζει το ξήλωμα των δύο αυτών αναβατήρων που από το 1981 μέχρι σήμερα υπηρέτησαν πιστά το ΧΚΠ και ανέβασαν στο βουνό εκατομμύρια επισκέπτες!
Μετά από 36 χρόνια λειτουργίας των εγκαταστάσεων του Παρνασσού (από το 1978), το χιονοδρομικό αλλάζει σελίδα. Μπαίνει σε μια νέα εποχή, με σύγχρονους αναβατήρες που θα του επιτρέψουν να συνεχίσει να λειτουργεί για άλλα τόσα ή κι ακόμη περισσότερα χρόνια και να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ελληνική χιονοδρομία!


Για να γίνουν όμως όλα αυτά χρειάζονται και κάποιες θυσίες. Άλλωστε μια φορά κάθε 36 χρόνια συμβαίνει! Θα πρέπει να κλείσει όλη η περιοχή των Κελλαριών 15 μέρες νωρίτερα από τον προβλεπόμενο χρόνο και παρά του ότι υπάρχει ακόμη αρκετό χιόνι στις πίστες. Βλέπετε από αύριο όλη αυτή η περιοχή δεν θα έχει καθόλου παροχή ρεύματος. Νομίζουμε όμως ότι αξίζει τον κόπο αυτή η μικρή θυσία μπροστά στα έργα που θα γίνουν!
Εξάλλου το ΧΚΠ ουσιαστικά δεν κλείνει, αλλά παραμένει ανοικτό με τις εγκαταστάσεις του στη Φτερόλακα μέχρι τις 15 Απριλίου.
Σας περιμένουμε να περάσετε τις τελευταίες μέρες της σεζόν μαζί μας, στις πιο λατρεμένες πίστες του βουνού, την Νο6 (Ηνίοχος) και τη Σαχάρα!
Tο ωράριο του ΧΚΠ μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι 08:00 - 15:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin