17 Μαρτίου 2014

ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ πάνω από το υπουργείο Οικονομικών και όλη η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ στο πόδι!


 Τι συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στην πρωτεύουσα;;;



Χαμηλές πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών πάνω από το κέντρο της Αθήνας; Για ποιο λόγο πετούν σχεδόν πάνω από το υπουργείο Οικονομικών επιθετικά ελικόπτερα Apache, και μεταφορικά τύπου NH-90 και Chinook; Τι γυρεύουν τα στρατιωτικά ελικόπτερα πάνω από το κέντρο της Αθήνας; Γιατί γίνονται διελεύσεις μαχητικών πάνω από το υπουργείο Οικονομικών όπου συναντάται το οικονομικό επιτελείο με την ομάδα Τόμσεν;

Δεν είναι δυνατό να το γνωρίζουμε με βεβαιότητα, αλλά είναι μάλλον απίθανο οι ελεγκτές της Τρόικας να μην έστρεψαν το κεφάλι τους προς τον ουρανό για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει. Αλλωστε ο θόρυβος από τις χαμηλές πτήσεις των μαχητικών F-16, Mirage 2000, F-4 και A-7 δεν μπορούν να αφήσουν κανένα... ασυγκίνητο.

Ακόμη και στο twitter ξεκίνησαν οι πλάκες μετά τις μεσημεριανές πτήσεις στρατιωτικών ελικοπτέρων και μαχητικών αεροσκαφών. «Τι γίνεται βρέθηκε η πτήση MH370 της Malaysia;» και «τι δουλειά έχουν τα ελικόπτερα στο κέντρο της Αθήνας;».

Από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας πάντως ήταν καθησυχαστικοί. Πρόκειται για τη γενική δοκιμαστική πτήση εν όψει της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, μας είπαν ανώτατοι αξιωματικοί του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας. Μάλιστα σημειώναν ότι παράλληλα με τις δοκιμαστικές πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών, στο Τατότι γίνεται την ίδια ώρα σήμερα η γενική δοκιμαστική παρέλαση των πεζοπόρων τμημάτων που θα λάβουν μέρος στην στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Με όλα αυτά άντε μετά να πείσεις τους Τροϊκανούς ότι το ελληνικό κράτος κάνει αιματηρές οικονομίες και έχει περικόψει τα λειτουργικά του έξοδα στα απολύτως απαραίτητα...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin