22 Απριλίου 2014

Ο Διστομίτης και κάτοικος Αράχωβας Γιάννης Γεωργακός υποψήφιος στο Δήμο Δ-Α-Α.






Απεχθάνομαι να κάνω οποιαδήποτε επίκληση στα θύματα της σφαγής του Διστόμου, σε μία από τις πιο μελανές σελίδες της νεότερης Ελληνικής ιστορίας, για επιβεβαιώσω τα αυτονόητα το 2014.

Στο Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας έχουν μετατρέψει την μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, χωρίς λόγο και ουσία, σε έναν εμφύλιο μεταξύ Διστομιτών και Αραχωβιτών.

Ο νυν Δήμαρχος Γιάννης Πατσιαντάρας είναι Αραχωβίτης και δεν θα πρέπει να ψηφιστεί στο Δίστομο λένε οι Διστομίτες, από την άλλη οι Αραχωβίτες στέκονται στην υποψηφιότητα του Θανάση Πανουργιά και υποστηρίζουν πως είναι Διστομίτης και δεν πρέπει να ψηφιστεί στην Αράχωβα και άλλα τέτοια φαιδρά.

Έλα όμως που σε αυτή τη διαμάχη έρχεται τώρα και μπαίνει σφήνα η υποψηφιότητα του Γιάννη Γεωργακού ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται στην Αράχωβα αλλά έλκει την καταγωγή του από το Δίστομο;

Ένας άνθρωπος που μπορεί να καλύψει, όπως λένε αρκετοί, όλες τις απαιτήσεις αυτής της ανούσιας και «γελοίας» διαμάχης.

Ο Γιάννης Γεωργακός δηλώνει Διστομίτης όπως λένε οι άνθρωποι που είναι κοντά του, γιατί οι Γερμανοί έσφαξαν δικούς του στο Δίστομο και Αραχωβίτης καθώς κινείται και εργάζεται στην Αράχωβα.

Τώρα; τι θα κάνουν;

Δείτε την ανακοίνωση του Γιάννη Γεωργακού:

Συνδημότες και Συνδημότισσες
του Δήμου
Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας,

Σας απευθύνουμε σήμερα έναν πρώτο χαιρετισμό για μια διαρκή
επικοινωνία ,για μια γόνιμη συνεργασία αλλά πρωταρχικά για έναν ανοιχτό, ξεκάθαρο και ειλικρινή διάλογο για όλους και για όλα.
Μετά από προτροπή πολλών συνδημοτών μας από το Δίστομο την Αράχωβα το
Στείρι την Αντίκυρα και την Παραλία Διστόμου για την διεκδίκηση της
δημοτικής αρχής στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ξεκινήσαμε όλοι μας
έναν πολύπλευρο αγώνα, έχοντας επίγνωση των δυσκολιών και γνώση των προβλημάτων του τόπου μας, γνώση που είναι αποτέλεσμα της μόνιμης επαφής μας με αυτόν και της ενεργής συμμετοχής μας στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή του τόπου.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ χωρίς κομματικές παρωπίδες και παλαιοκομματικές τακτικές ,χωρίς προσωπικές ανεκπλήρωτες υποσχέσεις αλλά και χωρίς να απαρνηθούμε το ήθος και την αξιοπρέπεια μας δουλεύοντας σκληρά με φρέσκα πρόσωπα και νέες ιδέες μπορούμε να οδηγήσουμε τον Καλλικρατικό Δήμο μας στην θέση που του αξίζει.

Υποψήφιος Δήμαρχος
Γιάννης Ν. Γεωργακός

http://viotianet.gr/?p=21344

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin