4 Απριλίου 2014

Δήμος Δ.Α.Α. : Εκλογές, συνδυασμοί αλλά και ανακοινώσεις για ΕΡΓΑ !!!!!!

Γράφει ο Α.Τ.

Τρέχουν οι υποψήφιοι τοπικοί άρχοντες , να καταρτίσουν τα ψηφοδέλτια τους ενόψει των επικείμενων εκλογών.
Ο δρόμος προς τον δημαρχιακό θώκο, δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και σε καμία περίπτωση κανείς τους δεν έχει εξασφαλίσει την ψήφο των πολιτών του Δήμου Δ.Α.Α.

Αλλά ας δούμε πως έχουν τα γεγονότα μέχρι σήμερα 4-4-14 (πολλά τεσσάρια ) :

Για την ώρα (παρά τα παραπάνω τεσσάρια) τρεις είναι οι επικρατέστεροι συνδυασμοί, που θα  κατέβουν στο τοπικό πολιτικό σκηνικό, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο ενός τετάρτου ανεξάρτητου ψηφοδελτίου (που για την ώρα οι πιθανότητες είναι μετρημένες στα δάχτυλα της μιας παλάμης).



 Πρώτος συνδυασμός του νυν δημάρχου Ιωάννη Πατσαντάρα :
Βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι διεργασίες για την δημιουργία ενός ενωτικού ψηφοδελτίου από όλες τις παρατάξεις του  νυν δημοτικού συμβουλίου. Οι συναντήσεις που γίνονται και με μέλη διαφόρων συλλόγων , για την ώρα δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα αλλά με τις διάφορες στρατηγικές  κινήσεις , ο συνδυασμός αναμένεται να "κλείσει" με την προσθήκη ενός ή και δύο  ικανών   στελεχών της τοπικής κοινωνίας. Η ανακοίνωση του συνδυασμού αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι το επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Δεύτερος συνδυασμός του πρώην δημάρχου Διστόμου κ. Αθανασίου Πανουριά :
Ο πρώην δήμαρχος Διστόμου, βρίσκεται στο τελικό στάδιο κατάρτισης του συνδυασμού του.
Πλαισιώνεται από παλιά μέλη του συνδυασμού του, τοποθετώντας και τις απαραίτητες προσθήκες από Αράχωβα και Αντίκυρα. Τα ονόματα είναι ήδη ανακοινώσιμα αλλά αναμένει ακόμα  και τις τελικές τοποθετήσεις κάποιων ακόμα στελεχών της τοπικής κοινωνίας.

Τέλος , η μοναδική ανακοινωμένη υποψηφιότητα για την ώρα παραμένει αυτή του κ. Ζάκκα.


Κορυφώνονται οι έντονες παρασκηνιακές διαβουλεύσεις για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων και στα θέματα ημερήσιας διάταξης , βρίσκονται οι συναντήσεις υποψηφίων σε ταβέρνες και καφετέριες της περιοχής.
ΕΝΤΎΠΩΣΗ προκαλεί και το γεγονός της ανακοίνωσης  5 θεμάτων του επόμενου Δ.Σ. του Δήμου για ΕΡΓΑ!! Ναι καλά ακούσατε, ανακοινώσεις για έργα σε Δίστομο και Αντίκυρα.αλλά και Αράχωβα.
Ειδικότερα οι ανακοινώσεις  έχουν  ως εξής :

Θέμα 6ο: Αναμόρφωση του πρ/σμου οικ. έτους 2014 με το ποσό των 74.000,00€ για το έργο "ΕΡΓΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Δ.Ε. ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ"

Θέμα 8ο: Αναμόρφωση του πρ/σμου οικ. έτους 2014 με το ποσό των 20.000,00€ για το έργο "ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ"

Θέμα 9ο: Αναμόρφωση του πρ/σμου οικ. έτους 2014 με το ποσό των 45.000,00€ για το έργο "ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ Δ.Ε. ΔΙΣΤΟΜΟΥ"

 Θέμα 10ο: Αναμόρφωση του πρ/σμου οικ. έτους 2014 με το ποσό των 24.600,00€ για το έργο "ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ Δ.Ε. ΑΡΑΧΩΒΑΣ"

Θέμα 13ο: Αναμόρφωση του πρ/σμου οικ. έτους 2014 με το ποσό των 8.505,49€ για προμήθεια εξοπλισμού WIFI-HOTSPOT σε Κ/Χ χώρους της Δ.Ε. ΔΙΣΤΟΜΟΥ και ΤΚ ΣΤΕΙΡΙΟΥ"

Ειδικά για το τελευταίο θέμα υπάρχει και ο εξής προβληματισμός : Με ποιο σκεπτικό το Δίστομο και το Στείρι έχουν ήδη δωρεάν WI-FI (μια πολύ σωστή κίνηση) και η Αράχωβα πλέον το WI-FI είναι επί πληρωμή, όταν εδώ και πολλά χρόνια ο εξοπλισμός του τοποθετήθηκε για να έχουν FREE  WI-FI όλοι οι κάτοικοι και επισκέπτες της Αράχωβας ;

Παράκληση να δημοσιευτεί το κείμενο ως έχει .

        
                        Ο προβληματισμένος κάτοικος του Δήμου, Α.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin