3 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ



Λαμία 03/04/2014

Φίλες και φίλοι,

από τον Ιανουάριο του 2011 υπηρετώ με απόλυτο σεβασμό και συνέπεια τον θεσμό της αυτοδιοίκησης στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αρχικά ως αιρετός περιφερειακός σύμβουλος και τους τελευταίους δεκαπέντε μήνες ως Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού. 

Μετά την επίσημη πρόσκληση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη να κατέλθω μαζί του ως περιφερειακός σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, αποφάσισα να την αποδεχτώ και να προβώ σε μια αυτοδιοικητική συνεργασία.

Έχοντας πλήρη επίγνωση της οικονομικής και πολιτικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα τα τελευταία χρόνια, με σημαντικό αντίκτυπο στην τοπική αυτοδιοίκηση και πιστεύοντας ακράδαντα ότι ο θεσμός της αυτοδιοίκησης σε όλες τις βαθμίδες δεν πρέπει να περιορίζεται από κομματικές προτιμήσεις και πολιτικές ταυτότητες, προχωρώ σε αυτήν την αυτοδιοικητική συνεργασία με κύριο στόχο την αναπτυξιακή προοπτική της περιφέρειας.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας επιθυμώ και ζητώ την στήριξη των πολιτών του Ν. Φθιώτιδας, προκειμένου όλοι μαζί να συνεχίσουμε και να αποδείξουμε ότι η αυτοδιοίκηση χρειάζεται ανθρώπους με όραμα και διάθεση για προσφορά. 



Με τιμή,

Ηλίας Κ. Σανίδας

Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Στερεάς Ελλάδας



Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη

«Αλλάζουμε… στην καρδιά της Ελλάδας»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin