15 Μαΐου 2014

Η «ΠΥΘΙΑ» ΧΡΗΖΕΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2014!




Γράφει ο Κ.Π.
Σήμερα θα σας κάνω μία «αποκάλυψη»! Όσοι από σας διαβάζετε το Fimotro, θα έχετε παρακολουθήσει, από τον Κ.Π. μια σκληρή κριτική στην συγκυβέρνηση, όπως κάνουν όλα τα ΜΜΕ και ο απλός Έλληνας πολίτης. Εμείς, για να έχουμε... 
μια σαφή πολιτική εικόνα της Ελλάδας, «αναπτύξαμε» μια ιδιαίτερη σχέση με τους Δελφούς και την «Πυθία» για να μας φωτίσουν περισσότερο που βαδίζει αυτή η Χώρα. Θέσαμε όλα τα στοιχεία που είχαμε στη διαθεσή μας και ζητήσαμε την βοηθειά της και τις προβλέψεις της.

Η αρχή έγινε από της 15 Φεβρουαρίου, όταν ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε το Άγιο Όρος και προσκύνησε την εικόνα του «Άξιον Εστί» στο ναό του Πρωτάτου στις Καρυές. Η απάντηση που είχαμε από τους «Δελφούς» ήταν ότι έπρεπε από κοινού Σαμαράς-Βενιζέλος να μονάσουν «μαζί» σε κάποιο κελί, και υπό το φως των Άγιων πατέρων και της εκκλησίας να βρουν λύσεις για τη διάσωση της Χώρας!!!

Αυτό δεν έγινε, και η «Πυθία» έκανε τις προβλέψεις της και τους χρησμούς με βάση τα δημοσιεύματα και τα στοιχεία που της παραθέσαμε. Προβλέπει λοιπόν ότι:
α) Η ψήφος του λαού, θα είναι ψήφος, εκδίκησης, θυμού, και αγανάκτησης.

Β) Οι δήμοι Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, χάνονται οριστικά από τη ΝΔ. Για πρώτη φορά δεν θα κερδίσει Δήμο στις τρεις πόλεις μετά τη μεταπολίτευση.

Γ) Το ίδιο θα συμβεί και με τις δυο περιφέρειες, Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Ευρωεκλογές: Δεν δίνει ποσοστά, επειδή το «Μαντείο» και η Πυθία δεν έχουν τέτοιες δυνατότητες και απαγορεύονται οι μετρήσεις. Δίνει όμως αριθμό ευρωβουλευτών σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ(Ελιά) που ζητήσαμε. Το ΣΥΡΙΖΑ τον άφησε εκτός λόγω σημαντικής διαφοράς, Δίνει σε:
-ΝΔ εκλέγει 2-4 ευρωβουλευτές
-ΠΑΣΟΚ(Ελιά) 0-1 ευρωβουλευτές
Το «ποτάμι» δεν το συμπεριλαμβάνει καθόλου στους ευρωβουλευτές. Η σειρά κατάταξης των τριών πρώτων κομμάτων είναι η εξής: ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Στο ερώτημα γιατί δεν κάνει πρόβλεψη και για τα άλλα κόμματα η απάντηση ήταν ότι στους αγώνες οι 3 πρώτοι βραβεύονται. Την άλλη εβδομάδα, που θα βρίσκεται η «Πυθία» στο αποκορύφωμα της έκστασης! θα μας δώσει τα τελικά αποτελέσματα, τα οποία δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτά που δίνουν οι δημοσκοπήσεις και οι δημοσκόποι.

Τέλος μια μικρή αναδρομή δημοσιευμάτων πάνω στα οποία στηρίχτηκε όλο το επιτελείο των «Δελφών». Κρατήστε το στο αρχείο σας. Θα σας χρειαστεί, για να κάνετε τη σύγκριση δημοσκόπων-Πυθίας.


ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΑΛΑΞΕΙΣ... ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗ!!! 10-3-14

«Ό λαός, φοβισμένος, μουδιασμένος, ταπεινωμένος, δεν θα ξεχάσει τα δεινά που περνάει, όταν έρθει η ώρα της κάλπης. Αν θέλουν κάτι να σώσουν από την αξιοπρέπειά τους, και να αποχωρήσουν ήρεμα από την πολιτική ζωή του τόπου, πρέπει να προχωρήσουν σε εθνικές εκλογές, μαζί με τις αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές και να παραδώσουν την εξουσία Αν δεν συμβεί αυτό, το μαύρισμα που θα φάνε στην κάλπη, θα είναι τόσο ταπεινωτικό, που θα είναι αδύνατον να παραμείνουν στην εξουσία. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με δυσκολία θα καταφέρουν στις ευρωεκλογές να πιάσουν μαζί 17-25%».


ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ(...) 13-3-14

«Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε από το περιβάλλον των ιερέων της «Πυθίας», στην περιοχή των Δελφών που υπήρχε ο ιερός ναός αφιερωμένος στην γυναικεία θεότητα της «Γαίας» Σαμαρας-Βενιζέλος, σκέφτονται μετά από επίσκεψη να κτίσουν νέο ναό αφιερωμένο στη «Μέργκελ» και τη θέση του «Πύθωνα» να πάρει ο Βενιζέλος. Προσοχή όμως, ο Πύθωνας δεν θα πρέπει να θανατωθεί, από τις επιδρομές των αγανακτισμένων Ελλήνων. Αλλά να μεταμορφωθεί σε Δούρειο Ίππο κατά τα πρότυπα της Τροίας».


ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΦΟΥΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ! 18-3-14
«Τελικά εμείς οι Έλληνες έχουμε πολύ χιούμορ, και μάλιστα πολιτικό χιούμορ. Τι πάει να πει φτώχεια ανεργία, εξαθλίωση. Ότι και να συμβαίνει η «πολιτική», είναι στη ζωή μας. Μπορεί να βρίζουμε να φωνάζουμε, αλλά εμείς το χαβά μας. Δεν γνωρίζω εάν λαός άλλης χώρας ασχολείται τόσο έντονα με την πολιτική και τους πολιτικούς και αν υπάρχουν τόσα πολλά κόμματα και αποκόμματα!!!



Αφορμή μου έδωσε να ασχοληθώ με το θέμα η χθεσινοβραδυνή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου που είχε θέμα: Το ΠΑΣΟΚ η ΔΗΜΑΡ η ΕΛΙΑ, το ΠΟΤΑΜΙ και η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ. Βέβαια δεν ήταν μόνο η εκπομπή. Όλες οι πρωινές, μεσημβρινές, απογευματινές εκπομπές, (ραδιόφωνο-τηλεόραση) έχουν εθιστεί στον πολιτικό λόγο και τους πολιτικούς, που είναι αδύνατον να αποφύγεις πολιτικές συζητήσεις. Εάν γυρίσεις 20-40 μέρες πίσω σε μια εκπομπή με πολιτικά πρόσωπα που συμμετέχουν σε σημερινές εκπομπές και το κάνεις «λούπα» με τα ίδια πρόσωπα, θα δεις μια επανάληψη άνευ ουσίας.



Παιδιά των ΜΜΕ υπάρχει και η άλλη Ελλάδα, της αισιοδοξίας και του μόχθου! Η «ζωή»δεν είναι μόνο πολιτική. Με τόσες «μπούρδες» που τους σερβίρετε καθημερινά-όχι όλοι-πολιτικοί και δημοσιογράφοι, δίκαια οι Έλληνες όχι μόνο αναφωνούν τα διάφορα κοσμητικά επίθετα, αλλά επιβιώνουν με ψυχοφάρμακα(!)».



ΑΝΤΩΝΗ-ΒΑΓΓΕΛΗ..ΚΟΥΚΟΥΟΥ!!! THE GAME IS OVER(.) 31-3-14

«Μπορεί κάποιος λογικός άνθρωπος να πιστέψει, ότι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος, βρίσκονται επικεφαλής μιας συγκυβέρνησης που σκοπό έχει τη διάσωση της Ελλάδας, από τη κατρακύλα που την έχουν οδηγήσει; Τουλάχιστον από τους δρόμους τα πεζοδρόμια τις γειτονιές, άνεργους, συνταξιούχους και τους εργασιακούς χώρους(όσοι έχουν ακόμη δουλειά) όπου χτυπά η λαβωμένη καρδιά του Έλληνα, δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.



Παρακολουθώντας τη συζήτηση στη βουλή για το πολυνομοσχέδιο, που θα μας επέτρεπε να πάρουμε τη «δόση» μας, δεν πίστευαν τα αυτιά μου ότι άκουγαν, και τα μάτια μου ότι έβλεπαν. Τότε κατάλαβα τι κάνει ο άνθρωπος, όταν είναι εξαρτημένος, από «ουσίες» και μάλιστα οικονομικές!!!



Να ταπεινώνεται με τον χειρότερο τρόπο, απλώνοντας το χέρι της ελεημοσύνης μέσω των εκπροσώπων του κοινοβουλίου. Βλέποντας τους ομιλητές της συγκυβέρνησης να υπερασπίζονται με πάθος την ψήφιση του νομοσχεδίου, καταλάβαινε κανείς τι σημαίνει «στέρηση.».



Εντύπωση προκάλεσε, το θερμό χειροκρότημα και επευφημίες των Νεοδημοκρατών υπέρ του Βαγγέλη Βενιζέλου, του «σφαγέα» της ελληνικής κοινωνίας. Κάτι που ήταν αδιανόητο σε άλλες εποχές(!!!). Τι κάνει ο άνθρωπος για τη... «δόση» του!» 



ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΔ: ΚΑΤΙ... ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ! 16-4-14

«Όσοι παρακολούθησαν από κοντά η τηλεοπτικά την παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, θα διαπίστωσαν τις τεράστιες διαφορές του παρελθόντος με το παρόν. Σε ανάλογες συγκεντρώσεις και συνάξεις, που έχουμε ζήσει εδώ και δεκαετίες, κυριαρχούσε, ο ενθουσιασμός το χειροκρότημα ο παλμός, που με τα εμπνευσμένα συνθήματα νίκης και μουσικής δονούσαν την ατμόσφαιρα! Η εκδήλωση αυτή δεν είχε τίποτα από τις δόξες της πάλε ποτέ ΝΔ.



Παρά τις προσπάθειες του πρωθυπουργού να δώσει μία νότα αισιοδοξίας, το κλίμα ήταν υποτονικό και οι παρευρισκόμενοι έμοιαζαν με κάτι... Κουρασμένα παλικάρια!»



ΑΝΤΩΝΗ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΔΕΝ...ΤΡΑΒΑΕΙ! 7-5-14

«Όπως στην παρουσίαση των ευρωβουλευτών, έτσι και τώρα στην παρουσίαση της συνταγματικής αναθεώρησης από τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μουσικής στις 6 το απόγευμα, το κλίμα ήταν υποτονικό. Όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση θα διαπίστωσαν, ότι το άλογο δεν..τραβάει. Συνταξιούχοι, υποψήφιοι της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης μαζί με υποψήφιους ευρωβουλευτές ήταν το ακροατήριο».

.



ΑΝΤΩΝΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ... 13-5-14

«Τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος, αλλά και του παρόντος αγαπητέ Αντώνη δεν δίνουν καμιά ελπίδα ανάκαμψης της πάλε ποτέ κραταιάς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν για 40 περίπου χρόνια. Έχεις ένα σύνθημα που λες «σταθερά βήματα μπροστά». Έχεις δίκιο, σταθερά βήματα μπροστά. Αλλά μπροστά, έχει γκρεμό, τι στο διάολο, μας λες να αυτοκτονήσουμε;



Από την άλλη ο Βαγγέλης, φύτεψε την «ελιά», δεν κατάλαβε όμως ότι είναι άγρια και οι καρποί της «άχρηστοι». Έτσι από το σκάψιμο και φύτεμα της «αγρελιάς», ξεπήδησε νερό που έγινε...ποτάμι. Μόνο που το «ποτάμι» έχει μέσα λασπόνερα και δεν μπορούν να αναπτυχθούν ζώντες....οργανισμοί. Η αυτοί που αναπτύσσονται είναι επικίνδυνα «μικρόβια».
http://www.to-radar.gr/external.php?id=1905250

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin