17 Μαΐου 2014

Κώστας Λεράντζης : ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ





Παρακολούθησα στο Internet την ομιλία του Δημάρχου του Δήμου Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας και έμεινα έκπληκτος από αυτά που άκουσα.

Σε γενικές γραμμές απ’ ότι κατάλαβα κ. Πατσαντάρα για όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις του Δήμου δεν έχει καμία ευθύνη η δική σου ομάδα αλλά τα χρέη δημιουργήθηκαν το μακρινό 2001, φταίει η οικονομική δυσκολία της κεντρικής διοίκησης, η κρίση και άλλες τέτοιες γενικότητες.

Για το ότι δεν έγινε δημοπρασία (ενώ στους όμορους δήμους μοιράστηκαν εκατομμύρια, στην Δεσφίνα μόνο το 2014 περίπου 7.000.000 €) στο δήμο δεν φταίτε εσείς.

Για τις αναθέσεις –έχω καμιά 30αριά στο Διαύγεια- πάλι δεν φταίτε εσείς και χρήματα υπήρχαν.

Για το ότι ο Δήμος είχε 2 Δημάρχους, τουλάχιστον για την Αντίκυρα, εσένα και τον Αντιδήμαρχο πάλι δεν φταίτε εσείς.

Το πώς πορευτήκατε στα άλλα χωριά του δήμου δεν γνωρίζω.

Γνωρίζω όμως πολύ καλά αυτούς που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε να συνταχθείτε όπως γνωρίζω και τις Γκεμπελίστικες μεθόδους που χρησιμοποιούν.

Γνωρίζω ακόμα πολύ καλύτερα από εσάς τι έχει συμβεί με τα έργα στην Αντίκυρα και συγκεκριμένα με το Κλειστό Γυμναστήριο καθώς και με το Εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης.

Για το Κλειστό Γυμναστήριο έμεινα έκπληκτος από αυτό που ξεστομίσατε από το βήμα στην ομιλία σας, ότι δηλαδή ο ανάδοχος δεν έχει εγγυητική επιστολή και γι΄αυτό δεν τον πλήρωσε ο Επίτροπος.

ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΗΣ κε Πατσαντάρα



Αυτό από έναν Έλληνα Ανώτατο Αξιωματικό οφείλω να ομολογήσω δεν το περίμενα.



Εξηγείστε στους πολίτες κε Δήμαρχε και ειδικότερα σε αυτούς που γνωρίζουν, πως υπογράψατε τις Συμβάσεις χωρίς Εγγυητικές επιστολές, αφού αυτές προσκομίζονται και διασταυρώνεται με το ΤΣΜΕΔΕ πριν την υπογραφή οποιασδήποτε Σύμβασης Δημόσιου έργου ?

Εξηγείστε στους πολίτες κε Δήμαρχε και ειδικότερα σε αυτούς που γνωρίζουν, ότι για το συγκεκριμένο έργο έχει γίνει ΔΙΑΛΥΣΗ της σύμβασης με υπαιτιότητα του φορέα (δηλ. του Δήμου Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας) και αίτια την ΜΗ πληρωμή λογαριασμών (έχω αναφερθεί με αρ. πρωτοκόλλων παλαιότερα στο διαδίκτυο). Διάλυση την οποία έχει αποφασίσει και αποδεχτεί με Απόφαση του το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.



Δεν γνωρίζετε τι υπογράφετε κε Πατσαντάρα ?



Στο συγκεκριμένο έργο δεν θα αναφερθώ άλλο, αφού και αυτό θα είναι μια ακόμα χαμένη υπόθεση για το Δήμο στις αίθουσες των δικαστηρίων, όπως και όλες όσες έφτασαν εκεί.



Τέλος δεν σας άκουσα να πείτε τίποτα για το έργο της ύδρευσης. Το ξεχάσατε ?

Ένα έργο που ξεκίνησε το 2009 και ακόμη δεν έχει παραληφθεί. Το ξεχάσατε ?

Ένα έργο που αφήνει ολόκληρο το χωριό χωρίς νερό σε κάθε ζημιά και είναι συχνές αυτές. Το ξεχάσατε ?

Ένα έργο που την αποκατάσταση των ζημιών την κάνουν οι υπάλληλοι του Δήμου, με ποια δικαιοδοσία και ποιο κόστος για το Δήμο. Το ξεχάσατε ?

Ένα έργο που κανένας δεν κυρήχθηκε έκπτωτος και καμία ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ δεν κατέπεσε. Το ξεχάσατε ?

Ένα έργο που δεν μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα και πότε. Το ξεχάσατε ?

Ένα έργο που κάποιοι θα λογοδοτήσουν. Το ξεχάσατε ?



Να δούμε κύριοι ποιος θα υπογράψει για την ΠΑΡΑΛΑΒΗ του.





Αυτά τα λίγα για την λάσπη που προσπαθήσατε να μας πετάξετε. Μην το ξαναπροσπαθήσετε.

ΛΕΡΑΝΤΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin