16 Μαΐου 2014

Θετική η ανταπόκριση των κατοίκων του Στειρίου στην προεκλογική συγκέντρωση - ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Δ.Α.Α. κ. Πανουργιά.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Με ένταση, παλμό και εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων υποδέχθηκε ο κόσμος του Στειρίου τον υποψήφιο Δήμαρχο Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας κ. Αθανάσιο Πανουργιά, στην πλατεία της εκκλησίας, εχθές 15/5. 



Στην ομιλία του ο κ. Αθανάσιος Πανουργιάς επικεντρώθηκε κυρίως στο "αύριο" που οραματίζεται και παρουσίασε τους βασικούς στόχους του προγράμματος του Ενωτικού Ανεξάρτητου Συνδυασμού, για την επόμενη πενταετία. Στόχοι οι οποίοι είναι εφικτοί… είναι πραγματοποιήσιμοι… και αφορούν, μεταξύ άλλων, στην αναζωογόνηση της οικονομίας της περιοχής & στην επίλυση των προβλημάτων που επηρεάζουν την ποιότητα της ζωής των κατοίκων. 



«Στόχο έχουμε να ασχοληθούμε ουσιαστικά με εκείνα τα προβλήματα που επηρεάζουν άμεσα την ποιότητα της καθημερινότητάς μας, που υποβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής μας, δημιουργώντας το αίσθημα ασφάλειας για εμάς και τα παιδιά μας συντηρώντας και ανανεώνοντας (όπου υπάρχει ανάγκη) τους παιδότοπους και μελετώντας το Δημόσιο φωτισμό με στόχο την άμεση συμπλήρωση του ηλεκτροφωτισμού των οικισμών μας όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο και των χώρων Άθλησης» τόνισε ο κ. Αθανάσιος Πανουργιάς.



Ειδικά για το Στείρι, ο επικεφαλής του Ενωτικού Ανεξάρτητου Συνδυασμού δήλωσε ότι «Μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη του τόπου, έτσι ώστε να τεθούν οι βάσεις για μια πραγματική ευημερία της περιοχής, με προφανή συνέπεια την βελτίωση του επιπέδου της ζωής όλων των πολιτών. Μπορεί οι άμεσες αρμοδιότητες του Δήμου και των άλλων δήμων της χώρας για την οικονομική ανάπτυξη να μην είναι πολλές, σκοπεύουμε όμως να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τον ρόλο μας για να δράσουμε καταλυτικά.»









Σήμερα Παρασκευή, 16 Μαΐου, και ώρα 8:30 μ.μ., ο κ. Αθανάσιος Πανουργιάς θα μιλήσει στο Δίστομο ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα των προεκλογικών του συγκεντρώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin