16 Ιουνίου 2014

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ - ΝΕΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Λιβαδειά, 14 Ιουνίου 2014



«ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ», ονομάστηκε ο νέος συνδυασμός που θα συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς, και θα παρουσιάσει τους στόχους του και τις πρωτοβουλίες του για τον εμπορικό κόσμο της Λιβαδειάς.

Με την πρωτοβουλία μας αυτή και διεξάγοντας έναν δημοκρατικό, μαχητικό, ειλικρινή και έντιμο αγώνα, ευελπιστούμε να είμαστε η πραγματική ανανέωση στον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα την ουσιαστική προσφορά στην τοπική αγορά της πόλης μας αλλά και στους πελάτες μας μιας και όλοι έχουμε δοκιμαστεί από την οικονομική κρίση που μαστίζει τη πατρίδα μας τα 5 τελευταία χρόνια. 

Ένα νέο σύνολο αξιών και αρχών που θα εκφράσει τη συναδελφικότητα, την συμμετοχικότητα και τη αλληλεγγύη, ουσιαστικά την ταυτότητα του συνδυασμού μας.

Τις αρχές και τα πιστεύω μας.

Τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς που μοιραζόμαστε όλοι μας.

Το όραμά μας για μια νέα αντίληψη και ένα νέο ήθος στην τοπική αγορά!

Τις προτεραιότητές μας για ένα καλύτερο αύριο.

Κάνουμε λοιπόν την αρχή για ένα νέο ξεκίνημα

Για ένα νέο Εμπορικό Σύλλογο

Για μια Νέα Εποχή

Εμείς φίλες και φίλοι έμποροι, θέλουμε για τον τόπο μας και τα καταστήματα μας το καλύτερο σήμερα και το ακόμα καλύτερο αύριο, για μια αγορά που όλοι ονειρευόμαστε, για μια αγορά που όλοι αγαπάμε, θα δώσουμε την μάχη και θα την κερδίσουμε".

ΣΚΕΨΕΙΣ – ΣΤΟΧΟΙ – ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΜΠΟΡΩΝ

ü Νέα πρόσωπα - Νέες Ιδέες

ü Δημοκρατικές Διαδικασίες 

ü Συλλογικότητα στις αποφάσεις. Εισαγωγή της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον εμπορικό κόσμο.

ü Αλληλεγγύη - Συναδελφικότητα

ü Αγώνας για το ζήτημα του ΟΑΕΕ. Κανένας συνάδελφος και η οικογένεια του ανασφάλιστοι και χωρίς ιατρική κάλυψη.

ü Συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο για τη νομική κάλυψη συναδέλφων σε αδυναμία.

ü Υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης και πιστοποίησης συναδέλφων και προσωπικού.

ü Συνεργασία με δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια όργανα του κλάδου για την εξεύρεση βιώσιμης λύσης για το ζήτημα της αποπληρωμής των δανειακών υποχρεώσεων του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς.

ü Εθελοντισμός - Ενεργή στήριξη δικτύων κοινωνικής μέριμνας.

ü Επιμονή, κόντρα στην απραξία με συμμετοχή και διεκδίκηση παρουσίας σε επιτροπές που αφορούν θέματα του Εμπορικού Συλλόγου.

ü Ενημέρωση όλων των εμπόρων εγκαίρως για οποιαδήποτε ενέργεια του συλλόγου.

ü Ανοικτές πόρτες του συλλόγου τουλάχιστον μια φορά το μήνα για κάθε επαγγελματία που θα θέλει να εκφράσει τις ιδέες του, τις προτάσεις του ή τα προβλήματά του.

ü Άνοιγμα – κλείσιμο – ωράριο καταστημάτων μετά από γενική συνέλευση.

ü Δημιουργία ιστοσελίδας όπου όλα τα μέλη θα μπορούν να κάνουν χρήση για προβολή της επιχείρησής τους. Bazaar προσφορών μέσω internet τρεις φορές το χρόνο.

ü Συνεχείς παρεμβάσεις και συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς για την πάταξη του παραεμπορίου και την εκμετάλλευση της χρονικής περιόδου διεξαγωγής της Εμποροπανήγυρης.

ü Συλλογική δουλειά – Συνεχής ενασχόληση του συλλόγου με τα προβλήματα των μελών.

ü Προβολή και προώθηση του Μουσείου Παλαιών Επαγγελμάτων με στοχευμένες δράσεις σε πανελλαδικό επίπεδο.








Σεβόμενοι τα 115 χρόνια ιστορίας του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς, το πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραμάτιζε στο κοινωνικό και εμπορικό γίγνεσθαι της πόλης μας, ζητάμε τη στήριξη των συναδέλφων και τη μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 26ης Ιουνίου για μια καινούργια αρχή και ένα καλύτερο αύριο για τους συναδέλφους και τις οικογένειες τους. 







Για την “ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ”



Γραφείο Τύπου
Blog Widget by LinkWithin