20 Ιουνίου 2014

O ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΕΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΑΠ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ


Who is who


Ο Βαγγέλης Λέντας γεννήθηκε στις 8/10/1977, και έχει δημιουργήσει την οικογένεια του στην Αράχωβα. 
Ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τον Λεβαδειακό, έχει πετύχει 350 επίσημα γκολ στα πρωταθλήματα όπου αγωνίστηκε και στέφθηκε πρωταθλητής με την Δάφνη Ερυθρών.
Ακόμη πέρα από τη Βοιωτία, αγωνίστηκε στη Φθιώτιδα με τον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας.
Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια, μόλις δηλαδή και πήρε το δίπλωμα UEFA B', στον Παρνασσό Αράχωβας το 2009-10 και μετέπειτα στον Κραταιό Λειβαδιάς.
Το 2011 έχοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα με τις Μικτές Ομάδες, Προπαίδων και Παίδων της Βοιωτίας(2η θέση και για τις δυο, πίσω από την Θεσσαλία του έμπειρου, Ηλία Κούγιαλη), αναλαμβάνει τον Πανγεωργικό στην Α' Βοιωτίας με 7 βαθμούς στον πρώτο γύρο, και με 11 νίκες στα 15 παιχνίδια καταφέρνει να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία.
Έπειτα,με το δίπλωμα του αναβαθμισμένο σε UEFA A', έχει στεφθεί δις Πρωταθλητής με τις Μικτές Ομάδες Βοιωτίας, Προπαίδες και Νέους, ενώ με την ομάδα ΠΑΟΚ Κόκκινου στέφθηκε Πρωταθλητής της Β' κατηγορίας στη Βοιωτία αήττητος με 70 βαθμούς, έχοντας 23 νίκες και μια ισοπαλία, με 99 γκολ υπέρ και 22 κατά και ανέβηκε στην Α' Βοιωτίας.
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε την έκπληξή μας, όντας παρόντες, όταν ως βοηθός προπονητή στην Μικτή Ομάδα Νέων της 6ης Περιφέρειας, δίπλα στον Γιώργο Φαμέλη, είχε ντοσιέ με σχεδιαγράμματα, όπου απεικονίζονταν τα συστήματα και οι ''κομπίνες'' που είχε δουλεμένα με τα παιδιά της Βοιωτίας και πως θα μπορούσε να ενσωματωθούν και τα υπόλοιπα παιδιά της Περιφέρειας σε αυτά τα συστήματα.
Την ποδοσφαιρική χρονιά 2013-14 , αναλαμβάνει την ΕΝΩΣΗ  και μέχρι την "περίεργη" τελευταία αγωνιστική , είχε καταφέρει και διεκδικούσε επάξια την πρώτη θέση του ομίλου μια θέση που την έχασε την προτελευταία αγωνιστική με το 3-3 με το Κυριάκι και που έπειτα  δεν  κατέβηκε να αγωνιστεί με τον Ορχομενό, με ευθύνη του πρώην πλέον προέδρου της Ένωσης, κ. Νικολάου.
Όλα τα παραπάνω δείχνουν ένα άνθρωπο υπεύθυνο, μεθοδικό, με προγραμματισμό, που αγαπάει αυτό που κάνει και θέλει να αναδειχθεί μέσα από το έργο του και τη δουλειά του.
Το μέλλον ανήκει στον συγκεκριμένο προπονητή.
Η Ανάρτηση βοηθούμενη και από το calciobambini.gr


Blog Widget by LinkWithin