8 Σεπτεμβρίου 2014

Το επίσημο δελτίο τύπου για τις αρχαιρεσίες στον Δήμο Δ.Α.Α.




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Πραγματοποιήθηκαν χθες, Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014, στo Δημοτικό Κατάστημα του Δίστομου, οι δημαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των Μελών της Οικονομικής Επιτροπής και των εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ.

Στην συνεδρίαση προήδρευσε ο πλειοψηφών σύμβουλος του επιτυχόντος συνδυασμού, κ. Γιαννέλος Ευστάθιος. Μετά την διεξαγωγή της μυστικής ψηφοφορίας εκλέχθηκαν:

Πρόεδρος Δ.Σ. : ο κ. Γιαννέλος Ευστάθιος (προτεινόμενος από την πλειοψηφία),

Αντιπρόεδρος Δ.Σ. : ο κ. Κεφάλας Γεώργιος (προτεινόμενος από την μείζονα μειοψηφία),

Γραμματέας Δ.Σ. : ο κ. Γαλάνης Παναγιώτης (προτεινόμενος από την ελάσσονα μειοψηφία).

Στην συνέχεια ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιαννέλος Ευστάθιος προήδρευσε της συνεδρίασης για την διεξαγωγή της ψηφοφορίας για την εκλογή Μελών της Οικονομικής Επιτροπής και των εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ.

Για την Οικονομική Επιτροπή: Τακτικά Μέλη εκλέχθηκαν από την πλειοψηφία : 1ος Αγγελόπουλος Γεώργιος, 2ος Ράπτης Ανδρέας, 3η Χαρίκλεια (Λιλίκα) Τρομπούκη-Βαρσάμη, 4ος Καστρίτης Ευστάθιος. Από την μειοψηφία: 5ος Πανουργιάς Αθάνασιος και 6ος Μίχος Ιωάννης.

Αναπληρωματικά Μέλη εκλέχθηκαν από την πλειοψηφία οι: 1ος Καπλάνης Παναγιώτης, 2ος Σύρος Ιωάννης, 3ος Λαγός Δημήτριος. Από την μειοψηφία οι: 4η Φουντά-Κοτρογιάννου Παναγιώτα και 5ος Μπακούρος Δημήτριος.

Εκπρόσωπος στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ ορίζεται αυτοδίκαια ο Δήμαρχος κ. Γεωργακός Ιωάννης. Επίσης εκπρόσωποι στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ εκλέχθηκαν από την πλειοψηφία ο κ. Μπέλλος Θεόδωρος, με αναπληρωτή του τον κ. Καπλάνη Παναγιώτη και από την μειοψηφία ο κ. Πατσαντάρας Ιωάννης, με αναπληρωτή του τον κ. Μίχο Ιωάννη. 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Blog Widget by LinkWithin