28 Νοεμβρίου 2014

Εκδήλωση από το ΕΠ Βοιωτίας στη Λιβαδειά για τις Καινοτόμες Επιχειρηματικές Δράσεις






Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για συμβολή στην διερεύνηση των δυνατοτήτων και των νέων ευκαιριών για την ανάπτυξη καινοτόμου επιχειρηματικής δράσης στην Στερεά Ελλάδα, διοργανώνει συζήτηση με θέμα «Start ups Καινοτόμες Επιχειρηματικές Δράσεις».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, στην Λιβαδειά και είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο.
Μετά τον χαιρετισμό του Προέδρου του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτη Αγνιάδη ο Οικονομικός Επόπτης ΕΠΒ και Έφορος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος Λουκάς Παπαχαραλάμπους θα παρουσιάσει μια σύντομη περιγραφή της κατάστασης στην Στερεά Ελλάδα.
Στη συνέχεια ο συνιδρυτής των elculture.gr & Aephoria.net Νίκος Βερβερίδης θα μιλήσει για την σπουδαιότητα των θερμοκοιτίδων υποστήριξης νέων επιχειρήσεων βιώσιμης ανάπτυξης.
Ο Πρόεδρος ΟΕΣΥΝΕ και Επικεφαλής Aephoria.net Ανδρέας Στεφανίδης θα εισηγηθει το θέμα «Εξωστρέφεια και Δικτύωση. Βασικοί πυλώνες ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας» ενώ ο Chief Executive Attica Ventures Γιάννης Παπαδόπουλος θα αναφερθεί στα χρηματοδοτικά εργαλεία ρίσκου, για καινοτόμες επιχειρήσεις.
Από Λ.Π.
Blog Widget by LinkWithin