9 Νοεμβρίου 2014

ΛΑΜΙΑ: ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ




Οι γονείς των μικρών αγοριών Βασίλη και Δημήτρη 10 και 8 ετών αντίτοιχα, από την Λαμία που συμμετέχουν στην πειραματική θεραπεία στο νοσοκομείο Pitie Salpetriere στο Παρίσι, ευχαριστούν από καρδιάς, όλους όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο να πραγματοποιηθεί η μετάβασή τους εκεί.

Μέχρι στιγμής ολοκλήρωσαν με επιτυχία το Α’ μέρος της ένταξής τους στο πρωτόκολλο πειραματικών δοκιμών για την αντιμετώπιση της πάθησής τους (μυικής δυστροφίας τύπου Duchenne).
Καθοριστική ήταν η οικονομική στήριξη των συνανθρώπων μας, των τοπικών συλλόγων και η πολύτιμη βοήθεια του σωματείου ατόμων με νευρομυικές παθήσεις MDA Ελλάς, που άνοιξε τον ειδικό λογαριασμό τραπέζης για τα παιδάκια.
Ο αγώνας της οικογένειας συνεχίζεται, αφού ήδη, βρίσκεται στο εξωτερικό για τις ανάγκες της θεραπείας των δυο μικρών αγοριών.

Για την αντιμετώπιση του υπέρογκου κόστους της νοσηλείας τους, είναι σε ισχύ ο ειδικός λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα: 080/480987-46 ή μέσω web banking στο IBAN GR10 0110 0800 0000 0804 8098 746.

Aπαραίτητη προϋπόθεση για να αποδοθούν τα χρήματα στον συγκεκριμένο σκοπό είναι να αναγραφεί καταρχήν η αιτιολογία “Οικ. Κωστή” και μετά προαιρετικά το όνομα του καταθέτη.ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Blog Widget by LinkWithin