25 Νοεμβρίου 2014

Αράχωβα : Αλλαγή εκμεταλλευτή σε μεγάλο ξενοδοχείο στην αρχόντισσα του χειμώνα

Η Domotel πάει Αράχοβα με το Αnemolia

Ένα ακόμη ξενοδοχείο προστίθεται στην αλυσίδα της Domotel, που κάνει το επόμενο βήμα της στο πιο δημοφιλές χειμερινό resort της Ελλάδας

της Άννης Καρολίδου

Το επόμενο βήμα, αυτή τη φορά στο πιο γνωστό χειμερινό resort της Ελλάδας, κάνει η Domotel, έχοντας μόλις υπογράψει για το μάνατζμεντ του ξενοδοχείου Anemolia, στην Αράχοβα.

Με το Anemolia, προστίθεται ο όγδοος κρίκος στην αλυσίδα των ξενοδοχείων Domotel. Η γνωστή εταιρεία- που έχει συνδέσει το όνομά της με την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε εξαιρετικά φροντισμένους χώρους, είτε αστικών, είτε ξενοδοχείων resort- αναλαμβάνει το μάνατζμεντ ενός ιστορικού ξενοδοχείου που βρίσκεται στην Αράχοβα, από την πλευρά των Δελφών και σε ένα σημείο που εξυπηρετεί τόσο τους ξένους επισκέπτες με ειδικό ενδιαφέρον στην ιστορία της περιοχής, όσο και τους Έλληνες τουρίστες (Παρνασσός, χειμερινός τουρισμός) . 

Η Domotel αναλαμβάνει τη διαχείριση του ξενοδοχείου από 1ης Ιανουαρίου 2015 και, μόλις ολοκληρωθεί η εκτεταμένη ανακαίνιση που σχεδιάζεται, που θα προσαρμόσει το συγκρότημα στα στάνταρτς της εταιρείας, τότε θα έχουμε το «Domotel Anemolia».

Το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο διαθέτει 103 δωμάτια, κοινόχρηστους χώρους μεγάλους, χώρο συνεδρίων, εσωτερική πισίνα , μεγάλο χώρο πάρκινγκ. Η Domotel, πέραν της ανακαίνισης των χώρων που θα γίνει με σεβασμό στο ύφος της τοπικής αρχιτεκτονικής, θα εμπλουτίσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες, προσθέτοντας τη δική της ξεχωριστή πινελιά στις γαστριμαργικές εμπειρίες, αλλά και στις outdoor δραστηριότητες που θα προσφέρονται στους πελάτες του Anemolia.

Σημειώνεται, όπως πριν ένα δίμηνο είχε διαρρεύσει, ότι η Domotel έχει ήδη κλείσει συμφωνία και για την κάθοδό της στην Αθήνα.ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Blog Widget by LinkWithin