8 Ιανουαρίου 2015

Στην Αράχωβα ο πρέσβης της Νότιας Κορέας



Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Αράχωβα έζησε στιγμές που θύμιζαν τις παλιές καλές εποχές...Εποχές προ κρίσης θύμιζε αυτές τις ημέρες η Αράχωβα, 




Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς πως το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Αράχωβα έμοιαζε με... ανεξάρτητο κρατίδιο, που δεν καταλαβαίνει από οικονομική και πολιτική κρίση και κανείς θα μπορούσε να την συγκρίνει με το αντιστοίχως «ανεξάρτητο κρατίδιο» της Μυκόνου το καλοκαίρι. 

Μάλιστα, μεταξύ εκείνων που επέλεξαν την Αράχωβα αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν και ο πρέσβης της Νότιας Κορέας στη χώρα μας, Gil Sou Shin, με την οικογένειά του. 

Ο Κορεάτης αξιωματούχος απόλαυσε το χιόνι κάνοντας και ο ίδιος σκι ενώ δε δίστασε να φωτογραφηθεί και με τον υπεύθυνο του χιονοδρομικού κέντρου κ. Κώστα Οικονόμου, στην είσοδο του χιονοδρομικού. 

Ο κ. Gil Sou Shin έφθασε με την προσωπική του ασφάλεια το περασμένο Σάββατο στην κοσμοπολίτισσα Αράχωβα. Έκανε με την κόρη του και τη σύζυγό του σκι ενώ στη συνέχεια δείπνησε σε μια από τις ταβέρνες στο Λιβάδι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρέσβης έμεινε στην Αράχωβα μέχρι και την περασμένη Κυριακή.http://www.protothema.gr/greece/article/440450/stin-arahova-o-presvis-tis-notias-koreas-/

Blog Widget by LinkWithin