4 Φεβρουαρίου 2015

Αντίκυρα : Οι νεότερες εξελίξεις για την στέγαση της Αλλοτροπίας.




Προβληματισμός υπάρχει στα "ανώτατα" κλιμάκια του Δήμου  Δ.Α.Α. σύμφωνα με πληροφορίες του e-hani,  για όσα συνέβησαν στην Αντίκυρα στην συνάντηση για την στέγαση της  Αλλοτροπίας και τα όσα επακολούθησαν .
 Τo e-hani,επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΔΣ ο οποίος μας είπε ότι περιμένει πλήρη ενημέρωση από την Αντιδήμαρχο Αντίκυρας και αν η εισήγηση της είναι να έλθει το θέμα στο επόμενο ΔΣ θα μιλήσει με το Δήμαρχο και θα το συμπεριλάβει . 
Χαρακτηριστικά ο κος Γιαννέλος αναφέρει :
"Δεν θέλουμε να χαθεί μια αξιόλογη πολιτιστική δουλειά αλλά έχουμε δεσμευθεί προεκλογικά σε πλήρη διαφάνεια σε ότι αφορά τη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων του Δήμου, τόνισε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μπορεί να βρεθεί λύση "
 Σε ερώτηση του e-hani ,για κάποια σχόλια που γράφτηκαν για παρεμβάσεις εξωθεσμικών παραγόντων ο Πρόεδρος τα χαρακτήρισε φαιδρότητες τονίζοντας ότι στην Αντίκυρα υπάρχει ένα κράμα έμπειρων και νέων δημοτικών και τοπικών συμβούλων που είναι ικανοί να χειριστούν το θέμα.
Σύμφωνα δε με άλλες πληροφορίες  του e-hani , οι υπεύθυνοι της ΑΛΛΟΤΡΟΠΙΑΣ, είναι έτοιμοι ...
να "φιλοξενηθούν" σε άλλο μέρος του Δήμου Δ.Α.Α. , (μάλιστα οι αίθουσες έχουν ήδη βρεθεί) εφόσον το έργο τους  έχει αναγνωριστεί από πολλές πολιτιστικές αρχές , δίνοντας έτσι κύρος και περισσότερη τουριστική -πολιτιστική κίνηση , στην εν λόγω περιοχή.
Με αυτόν τον τρόπο, η περιοχή της Αντίκυρας , υποβαθμίζεται και τις αφαιρείται η δυνατότητα για δημιουργία στο μέλλον αναλόγων πολιτιστικών εγκαταστάσεων.
Blog Widget by LinkWithin