21 Μαρτίου 2015

Ασταμάτητος ο Λεβαδειακός, 1-0 εκτός έδρας τον Παναιτωλικό


Πορεία... πρωταθλητισμού κάνει τις τελευταίες αγωνιστικές ο Λεβαδειακός, ο οποίος πέρασε νικηφόρα με 1-0 το Σάββατο από την εδρα του Αγρινίου και με τέσσερις νίκες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές, έκανε σημαντικό βήμα παραμονής.

Το γκολ που έκρινε το ματς και υποχρέωσε τους γηπεδούχους στη δεύτερη συνεχόμενη τους ήττα, το πέτυχε ο Μιλοσάβλιεφ στο 72ο λεπτό.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Ο Παναιτωλικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος και ασκώντας πίεση στους Βοιωτούς λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ στο 26ο λεπτό. Πιο συγκεκριμένα ο Μαρτίνες με εκπληκτική ενέργεια έδωσε έτοιμο γκολ στον Μορένο, αλλά ο τελευταίος από απόσταση αναπνολής κατάφερε να αστοχήσει και να στείλει την μπάλα άουτ.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου συνέχισε να έχει τα ηνία στο ματς και πέντε λεπτά αργότερα είχε ακόμη μία πολύ καλή ευκαιρία για να κάνει το 1-0, οταν ο Ρουσκουγιέδα βρέθηκε απέναντι απ' τον Σηφάκη σε πλάγια θέση, πλάσαρε, αλλά ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού κατάφερε να διώξει τον κίνδυνο από την εστία του.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με την ομάδα της Λιβαδειάς να «οχυρώνεται» στα μετόπισθεν για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του Σηφάκη. Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπορούσε να βρει τους διαδρόμους προς τα αντίπαλα δίχτυα. 

Οι γηπεδούχοι πίεζαν, ωστόσο είδαν τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου να εφαρμόζεται εις βάρος τους, καθώς ο Λεβαδειακός κόντρα στη ροη του ματς να σκοράρει.

Συγκεκριμένα στο 72 λεπτό μετά απόο Γιακουμάκης απέφυγε τον Κουτρομάνο και πάσαρε έτοιμο γκολ στον Μιλοσάβλιεφ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει την μπάλα στην άδεια εστία, «παγώνοντας» τις κερκίδες, στην πρώτη, ουσιαστικά, καλή στιγμή των δύο ομάδων. 

Από εκεί και πέρα το ματς πήρε «φωτιά» με τον Παναιτωλικό να πιέζει για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά το σκορ δεν άλλαξε και η ομάδα της Λιβαδειάς πήρε μια σημαντική νίκη.

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 0-1

Κίτρινες: 
Καραμοτσίνο, Κουτρομάνος, Μπεχαράνο - Πελέ, Στάθης, Κώτσιος, Τριποτσέρης

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): 
Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κούσας, Μπεχαράνο, Ρουσκουγιέδα (65' Λαζάρ), Θεοδωρίδης (55' Μύγας), Μαλεζάς, Μορένο, Σκαραμοτσίνο, Μαρτίνες, Φωτάκης (75' Αλβες).

Λεβαδειακός (Ακης Μάντζιος):
 Σηφάκης, Τόμας, Πίντερ (53' Ζίτο), Μάντζιος, Κώτσιος, Πελέ, Γιακουμάκης (90'+ Κατίδης), Στάθης, Μιλοσάβλιεφ (79' Τριποτσέρης), Μιλιάζες, Πουλίδο.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

http://www.zougla.gr/sports/article/panetolikos-levadiakos-0-0-proto-imixrono

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin