17 Μαρτίου 2015

Η 23η Μαρτίου, ημερομηνία ορόσημο για την Ελλάδα αλλά και για την Αράχωβα;




Από τις 27 Φεβρουαρίου , είχαμε ανακοινώσει ότι το επόμενο Δ.Σ. του Δήμου Δ.Α.Α. (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ), βάση της υπάρχουσας σχετικής διάταξης , θα γίνει στην Αράχωβα , μιας και τα 2 θέματα του, αφορούν κατά κύριο λόγω την ανάπτυξη ή μη της Αράχωβας. 

Η ημερομηνία ορίστηκε για τις 23 Μαρτίου. Μια τυχαία ημερομηνία που όμως βάση  των έντονων διεργασιών αλλά και της συγκεκριμένης εισήγησης του κου Γιαννέλου (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ κου ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ ΕΔΩ) , περιμένουμε αν μη τι άλλο, να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της χαμένης ανάπτυξης , με την λειτουργία του συνεδριακού , στην Αράχωβα.
 Βασικά σημεία της εισήγησης για τους κατοίκους της Αράχωβας , που αφορούν την ποιότητα ζωής τους, θα πρέπει να χαρακτηρισθούν οι προτάσεις που θα γίνουν για μετεγκατάσταση του αγροτικού ιατρείου αλλά και του αστυνομικού τμήματος στο χώρο του συνεδριακού. 

Και αναμένοντας το πολυπόθητο Δ.Σ. η 23η Μαρτίου τείνει να εξελιχθεί σε ημερομηνία ορόσημο και για την Ελλάδα μιας και για πρώτη φορά αναμένεται να φανεί φως στο τούνελ, της κατακρεουργημένης Ελληνικής  οικονομίας. 
Με βάση τα δημοσιεύματα που κατακλύζουν το διαδίκτυο, η Ευρώπη αναμένεται να βρει μια πολιτική λύση που να ανταποκρίνεται στην βιωσιμότητα της Ελληνικής οικονομίας.
Ο ορισμός του ραντεβού ΜΕΡΚΕΛ -ΤΣΙΠΡΑ μετά και τις διεθνείς παρεμβάσεις, αναμένεται με ενδιαφέρον.

Πρόεδρε τελικά όσο και να σε βρίζουν "ανώνυμοι" σχολιαστές, μάλλον  έχεις "Θείο" χάρισμα !! (τουλάχιστον για την επιλογή της ημερομηνίας)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin