19 Μαΐου 2015

Από το 1ο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επιχειρηματίες της Αράχωβας (φωτό και βίντεο)



  Την Πέμτπη 14/5/2015 στο Συνεδριακό του λαογραφικού , για πρώτη φορά στην Αράχωβα, διοργανώθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο, για όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής μας. 
 Ο Σύλλογος ξενοδόχων Αράχωβας, που διοργάνωσε το σεμινάριο και του αξίζουν συγχαρητήρια, αποσκοπούσε στη καλύτερη αντιμετώπιση των επισκεπτών-πελατών των επιχειρήσεων από τους ιδιοκτήτες αλλά και τους εργαζομένους των  επιχειρήσεων μας.


Σε αυτό το κάλεσμα , το ελπιδοφόρο μήνυμα ήταν ότι η  νέα γενιά της Αράχωβας , ανταποκρίθηκε και συμμετείχε μαζικά, σε αυτή την ενημέρωση. Εκτός της νέας γενιάς, παραβρέθηκαν τα μέλη του Συλλόγου ξενοδόχων  και ΜΟΝΟ 2 -3  από μεγαλύτερες ηλικίες αλλά που με την όρεξη τους , αντιμετωπίζονται και αυτοί ως έφηβοι.



Ακούστηκαν πολλά ενδιαφέροντα θέματα , τα οποία σε πολλούς από εμάς μας  τους συμμετέχοντες, μας εξέπληξαν θετικά. Βεβαίως η γνώση μας δεν μπορεί να εμπλουτιστεί σε μεγάλο βαθμό μέσα σε ένα 6ωρο σεμινάριο. Όμως αυτό το πρώτο βήμα ήταν άκρως θετικό.
Βεβαίως όταν η εμπειρία που έχουμε όλοι συνδυαστεί και με κάποιες γνώσεις, πιστεύω ότι θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα . 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ  ήταν και η κοινή διαπίστωση , ότι ο Δήμος μας , πλέον πρέπει να υποστηριχθεί από επαγγελματική ομάδα επικοινωνίας και διαφήμισης , για την περαιτέρω ραγδαία ανάπτυξη μας.


Ακολουθεί και ένα μικρό βιντεάκι :


           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin