14 Μαΐου 2015

Αράχωβα : Σκύλοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ένα παιδί





Δυστυχώς παρά τις επαναλαμβανόμενες αναρτήσεις μας και τις διάφορες κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι ώρας στην Αράχωβα από διαφόρους φορείς,  το πρόβλημα  των αδέσποτων σκύλων,  είναι υπαρκτό και τείνει να πάρει επικίνδυνες  διαστάσεις.
Για πολλοστή φορά , αδέσποτοι σκύλοι επιτέθηκαν αυτή την φορά σε παιδί , μόνιμο κάτοικο Αράχωβας και το τραυμάτισαν .Στο όλο επεισόδιο , ενεπλάκη και δεσποζόμενος σκύλος. Το παιδί  μεταφέρθηκε σε νοσοκομειακή μονάδα για τις απαραίτητες ιατρικές φροντίδες. Εκεί οι γονείς του παιδιού, έκπληκτοι άκουσαν ότι είναι το τρίτο περιστατικό επίθεσης από αδέσποτους σκύλους  με τραυματισμό, στην Αράχωβα, μέσα σε λίγες ημέρες.Από συγκεκριμένες πληροφορίες , ξέρουμε ότι τα περιστατικά επίθεσης , είναι πολλά περισσότερα....
Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει επικίνδυνα και δεν θα αργήσει η ώρα που θα κατατεθεί και η πρώτη μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
Ελπίζουμε ότι και μετά την σημερινή δημοσίευση και προς αποφυγήν περαιτέρω αρνητικών εξελίξεων, να υπάρξει ο απαραίτητος συντονισμός ενεργειών , για άμεση επίλυση του θέματος.
Η απαραίτητη χωροθέτηση , το απαραίτητο ειδικό κτίριο καθώς και άλλες ενέργειες , έπρεπε  να έχουν πραγματοποιηθεί από χρόνια. Αλλιώς μπορούμε να αφήσουμε τα αδέσποτα να δαγκώνουν ελεύθερα....
Το όνομα του τραυματισμένου παιδιού, δεν δημοσιεύεται για ευνόητους λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin