15 Μαΐου 2015

Επιστολή διαμαρτυρίας και ενημέρωσης , έστειλαν Αραχωβίτες προς σχολική σύμβουλο.

 Στις 2/12/14 , σχολική σύμβουλος, αποστέλλει εγκύκλιο προς το νηπιαγωγείο Αράχωβας (προφανώς και προς άλλα νηπιαγωγεία) με βάση της οποίας αλλάζει ο τρόπος διεξαγωγής των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Μια πρόταση που βρήκε αντίθετους τους γονείς των οποίων τα παιδιά είναι μαθητές στο νηπιαγωγείο Αράχωβας και με μοναδικό τους όπλο την γενική συνέλευση , αποφάσισαν να αποστείλουν γραπτή επιστολή προς την κυρία σχολική σύμβουλο , εκφράζοντας τις επιφυλάξεις τους , ως προς τα λεγόμενα της.
Ταυτόχρονα  την προτρέπουν σε μια κοινή συνάντηση προς αποσαφήνιση των λεγομένων της.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ


Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή  που απέστειλαν οι Αραχωβίτες γονείς :



Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του Δ.Σ. του Συλλόγου  γονέων του Νηπιαγωγείου Αράχωβας, η εν λόγω σχολική σύμβουλος ,  έπειτα από την κοινοποίηση της παρούσας επιστολής, απ εδέχθη την πρόσκληση  για κοινή συνάντηση.

Τέλος να ευχαριστήσω..
την κυρία Κ.ΑΘ. χωρίς την οποία δεν ήταν δυνατόν να υπάρχει μια κοινή γραμμή μεταξύ Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και της πλειοψηφίας των γονέων, κάτι που φάνηκε από την μεγάλη καθυστέρηση σύνταξης και αποστολής της συγκεκριμένης επιστολής. Χρειάστηκε δε ,επαναληπτική έκτακτη συνέλευση για να επικυρωθεί η αρχική απόφαση της πρώτης έκτακτης συνέλευσης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin