21 Ιουλίου 2015

Όλες οι νεότερες εξελίξεις για το σήμα της DIGEA στον Δήμο Δ.Α.Α.Σ.




Όπως πρώτο είχε γράψει το e-hani, όλα δείχνουν ότι το μεγάλο πρόβλημα της περιοχής μας που αφορούσε τα τηλεοπτικά κανάλια (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ) μετράει ώρες για την οριστική του επίλυση.
Την αρχική επίσκεψη του προέδρου του ΔΣ  Γιαννέλου Στάθη και του Δημοτικού Συμβούλου Αγγελοπούλου Γεωργίου, ( ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ) στα γραφεία της DIGEA, διαδέχθηκε επίσκεψη των τεχνικών της DIGEA στην περιοχή μας για την απαραίτητη αυτοψία. Οι μελέτες ολοκληρώθηκαν και οι τεχνικές προτάσεις βρίσκονται ήδη στα γραφεία της Δημαρχίας.
Το e-hani επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΔΣ ο οποίος αφού εξήρε την σημαντική βοήθεια και του συναδέλφου του, Αγγελοπουλου Γεωργίου.μας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες με την εξής δήλωση:

"Πρώτα ο Θεός, στο επόμενο ΔΣ θα εγκριθεί η σχετική δαπάνη κι έτσι ένα για να κάνουμε και λίγο χιούμορ. ένα μεγάλο βάσανο για όλους όσους ασχολούνταν με τα δημοτικά (αφού ακούγαμε δικαιολογημένα τα εξ αμάξης από τον κόσμο που ταλαιπωρούνταν), θα λυθεί μια και καλή.
Ο Δήμαρχος, μας έδωσε την απαραίτητη ελευθερία κινήσεων και μαζί με τον Γιώργο, ο οποίος αφιέρωσε πολύ προσωπικό χρόνο και δουλειά, είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε το σχέδιο οριστικής λύσης. Όπως έχω πει και παλαιότερα, όταν υπάρχει όρεξη για δουλειά, όλα λύνονται."


Τώρα όμως μου λύνεται το πρόβλημα με την DIGEA , μήπως ήρθε η ώρα να δούμε και τις συχνές διακοπές ρεύματος στην Αράχωβα , που προκαλούνται με την παραμικρή καταιγίδα ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin