21 Σεπτεμβρίου 2015

Εκτροπή οχήματος κοντά στο Ζεμενό σε νέο σημείο καρμανιόλα.






Εκτροπή οχήματος λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος , είχαμε σήμερα το πρωί στον δρόμο μεταξύ Λειβαδειάς -Αράχωβας (περίπου στο 24ο χλμ Λιβαδειάς -Αράχωβας) και συγκεκριμένα κοντά στο Ζεμενό.
Το αυτοκίνητο ανατράπηκε και ευτυχώς οι 2 ηλικιωμένοι από την Φωκίδα, δεν υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς.


Στο συγκεκριμένο σημείο όμως, όπως αποτυπώνεται και στην φωτογραφία, αρχίζουμε να κάνουμε "συλλογή εικονοστασίων". Αυτό δηλώνει ότι το εν λόγω σημείο είναι πλέον σοβαρά επικίνδυνο για την κυκλοφοριακή μας ασφάλεια.
Το γεγονός ότι μέχρι σήμερα στα καταγεγραμμένα από το e-hani μέχρι σήμερα 3 τροχαία στο συγκεκριμένο χιλιόμετρο (ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΌ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ) , δεν έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς, είναι το μόνο παρήγορο γεγονός. Ελπίζω να μην φτάσουμε να έχουμε περισσότερα τροχαία ατυχήματα, ούτε να χρειαστεί να επανέρχομαι στο θέμα όπως με την άλλη στροφή καρμανιόλα στο Ζεμενό και την στροφή στον Ομφαλό που έπειτα από τις επαναλαμβανόμενες δημοσιεύσεις μου, το θέμα λύθηκε με μεγάλη όμως καθυστέρηση και για το πρώτο σημείο , θρηνήσαμε 3 νεκρούς και στο δεύτερο σημείο , είχαμε συνεχόμενα τροχαία ατυχήματα.
Οι υπεύθυνοι ας λάβουν υπόψιν τους την εν λόγω δημοσίευση και ας πράξουν τα δέοντα.
Θανασάκη το εικονοστάσι έπεσε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin