21 Σεπτεμβρίου 2015

Skype: Προβλήματα στο login και στις κλήσεις






Από σήμερα το πρωί σε όλο τον κόσμο.

Χρήστες από όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο να συνδεθούν ή να πραγματοποιήσουν κλήσεις με τη δημοφιλή υπηρεσία video-calling.

Το θέμα ξεκίνησε σύμφωνα με αναφορές περίπου στις 11:15 ώρα Ελλάδας. Όπως αναφέρουν χρήστες στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολλοί από αυτούς αδυνατούν να εκκινήσουν την εφαρμογή του Skype, ενώ κάποιοι που καταφέρνουν να συνδεθούν δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν κλήσεις καθώς οι επαφές τους φαίνονται offline ακόμα και αν έχουν συνδεθεί.

Στις 2 ώρα Ελλάδας, εκπρόσωπος του Skype δημοσίευσε στο επίσημο site: "Έχουμε εντοπίσει ένα πρόβλημα το οποίο επηρεάζει τη λειτουργία του Skype με διάφορους τρόπους. Εάν είστε από πριν συνδεδεμένοι, δε θα μπορείτε να αλλάξετε το status σας, ενώ οι επαφές σας θα φαίνονται offline και δε θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις. Όσοι επιχειρήσετε να συνδεθείτε, πιθανόν να αντιμετωπίσετε εξίσου πρόβλημα. Επίσης αλλαγές στο account σας, όπως το Credit balance ή λεπτομέρειες του profile σας ίσως αργήσουν να εμφανιστούν. Τέλος αντιμετωπίζουμε προβλήματα και στο community του Skype. Για αυτό το λόγο μείνετε ενημερωμένοι από εδώ

Βάζουμε τα δυνατά μας να διορθώσουμε το ζήτημα και ελπίζουμε να έχουμε νέα σύντομα. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας."

Αναμένουμε λοιπόν νέα για την επίλυση του προβλήματος.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin