24 Νοεμβρίου 2015

Συλλήψεις για ναρκωτικά και από το Α.Τ. Διστόμου. Σύνολο 23 σε όλη την περιφέρεια χθες.



Λαμία, 24 Νοεμβρίου 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι τρία (23) άτομα για διάφορα αδικήματα


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.


Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι τρία (23) άτομα και συγκεκριμένα:

Επτά (7) ημεδαποί και ειδικότερα τέσσερις σε περιοχές της Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών & του Αστυνομικού Τμήματος Διστόμου, καθώς και τρεις στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. & της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.


Δύο (2) ημεδαποί στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, κατηγορούμενοι για κλοπές τροχοφόρων και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων. Κατασχέθηκαν δύο ηλεκτροκίνητα δίκυκλα, τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους, καθώς και ένα μαχαίρι με μήκος λάμας (10,5) εκατοστών.


Αλλοδαπός στο Αλιβέρι Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, κατηγορούμενος για κλοπή κινητού τηλεφώνου.


Τέσσερα (4) άτομα και ειδικότερα τρεις ημεδαποί σε περιοχές της Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς & της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, καθώς και ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς τηςΒ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.


Δύο (2) αλλοδαποί σε περιοχές της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας & της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας αντίστοιχα, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.


Τέσσερις (4) ημεδαποί στην Αλίαρτο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για παράβαση νομοθεσίας περί δημόσιας υγείας.


Ημεδαπός στην Αλίαρτο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.


Τέλος, δύο (2) ημεδαποί στη Θήβα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για επαιτεία.


Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.


Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin