18 Νοεμβρίου 2015

Αίτημα αναστολής έκδοσης αδειών σε επαγγελματική τάξη στην Αράχωβα




Ένα αίτημα που είχε διατυπωθεί από το προηγούμενο Δ.Σ του συμβουλίου επισιτιστών Αραχώβης, επικαιροποιείται και θα προσπαθήσει να πάρει σάρκα και οστά το προσεχές χρονικό διάστημα.
Πιο συγκεκριμένα , σύμφωνα και με επίσημη ενημέρωση από δημοτικό σύμβουλο της συμπολίτευσης, θα κατατεθεί αίτημα σε κάποιο από τα επόμενα δημοτικά συμβούλια ώστε να βρεθεί η απαραίτητη φόρμουλα ώστε να ανασταλεί η έκδοση νέων αδειών στον επισιτιστικό τομέα με το σκεπτικό της κορεσμένης περιοχής.
Σε αρκετά κράτη της Ευρώπης η κεντρική εξουσία δεν επιτρέπει το άνοιγμα νέων επιχειρήσεων που έχουν το ίδιο αντικείμενο.
Μάλιστα σε ένα ακόμη Δήμο της Ελλάδας , αυτό το χρονικό διάστημα , βρίσκονται σε εξέλιξη αυτές οι διαδικασίες για την αναστολή έκδοσης νέων αδειών με το σκεπτικό της κορεσμένης περιοχής.

Παραθέτω πιο κάτω και το σχετικό δημοσίευμα :





Στη δημόσια διαβούλευση του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του γηπέδου της ΑΕΚ, προέκυψε μια είδηση-ΒΟΜΒΑ κατά την ομιλία του δημάρχου Αρη Βασιλόπουλου.





Συγκεκριμένα ο δήμαρχος είπε ότι, «ο δήμος ετοιμάζει εισήγηση ώστε να χαρακτηριστεί ένα μεγάλο κομμάτι της πόλης ως «κορεσμένη ζώνη» και να απαγορεύσουμε το άνοιγμα νέων καταστημάτων«!!!



      


Με πληροφορίες από http://www.filadelfia-xalkidona.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin