18 Νοεμβρίου 2015

Τίτλοι τέλους για το αστυνομικό τμήμα Αράχωβας


Με βάση την επίσημη ενημέρωση από το ΣΤΑΡ ΛΑΜΙΑΣ, το αστυνομικό τμήμα Αράχωβας , κλείνει.
Παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις που υπήρχαν έως τώρα και που υποστήριζαν ότι το Α.Τ. Αράχωβας , θα παραμείνει, ο δημοσιογράφος του ΣΤΑΡ ΛΑΜΙΑΣ , αναφέρει ότι το τμήμα της Αράχωβας κλείνει ή συγχωνεύεται.
 Στην πόλη της Λαμίας παραβρέθηκε σήμερα και ο Δήμαρχος  του Δήμου Δ.Α.Α. κος Γεωργακός από τον οποίο αναμένουμε μια επίσημη ανακοίνωση. 
Να τονιστεί ότι το e-hani σταμάτησε να δημοσιεύει την πιθανότητα κατάργησης του Α.Τ. Αράχωβας, κατόπιν ανωτέρας υποδείξεως. Σε δημοσίευση μου στις 1 Αυγούστου , είχα επισημάνει το ενδεχόμενο και είχα αναφερθεί και σε κάποιες λύσεις  (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ )
Σε επικοινωνία που είχα  σήμερα , με διαφόρους τοπικούς φορείς , μου τόνισαν ότι γίνονται ύστατες προσπάθειες για την εξεύρεση λύσης παραμονής του Α.Τ. στην Αράχωβα.
 Μία από αυτές , είναι και η κατάθεση πρότασης για παραμονή του τμήματος σε κτίριο με πληρωμένο το ενοίκιο ή σε ιδιόκτητο . Η τελική απόφαση του αρχηγείου θα παρθεί σε ένα μήνα.

Ελπίζουμε το ρεπορτάζ να είναι αναληθές.....



Ακολουθεί το βίντεο και το δημοσίευμα από το ΣΤΑΡ ΛΑΜΙΑΣ :

Το σχέδιο Αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Τμημάτων στην περιφέρεια Στερεάς, που θα συνοδέυεται από λουκέτα σε αρκετούς αστυνομικούς σταθμούς και τμήματα και τη συγχώνευση τους, παρουσίασε το πρωί στη Λαμία ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Στόχος των αλλαγών είναι η αρτιότερη αστυνόμευση και εξυπηρέτηση των πολιτων καθώς, όπως τονίστηκε, λόγω της υποστελέχωσης των τμημάτων οι αστυνομικοι περιοορίζονται στη διοικητική τους εργασία.





Λουκέτο σε αστυνομικά τμήματα στη Στερεά από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin