13 Φεβρουαρίου 2016

Νεκρός 31χρονος στρατιωτικός από τον ΟΡΧΟΜΕΝΟ.



Το facebook του άτυχου νέου είναι https://www.facebook.com/profile.php?id=1002020540



 Ξεψύχησε σήμερα  ένας 31χρονος Στρατιωτικός από την Βοιωτία

που υπηρετούσε στο 96 ΤΥΠΕΘ στα Αρμόλια. 

Τις πρωινές ώρες οδηγώντας μηχανή μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό στον επαρχιακό δρόμο Βέσσας –Αρμολίων. Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθει στο Νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή,ενώ πιθανότατα δεν φορούσε κράνος. Ο οδηγός του αγροτικού διεκομίσθει στο Νοσοκομείο με σοβαρό τραυματισμό στο ισχίο.

Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο Χίου στις 11:30 του Σαββάτου αλλά παρά τις προσπάθειες των ιατρών κατέληξε στις 14:00 βυθίζοντας στο πένθος φίλους αλλά και συναδέλφους του.

πηγή : 




Ακολουθεί ανάρτηση από http://chiosalexcity.blogspot.gr




ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ



Δρόμος της Χιου βάφτηκε...

Σήμερα πάλι δρόμος της Χιου βάφτηκε κόκκινο ξανά πάλι γονείς θα κηδέψουν το γιο τους που έχασε τη ζωή του οδηγώντας τη μηχανή του. Το δυστύχημα συνέβη με δίκυκλη μοτοσικλέτα που κινούνταν με κατεύθυνση από Βέσσα προς Αρμόλια, όταν στο ύψος του στρατοπέδου της περιοχής, συγκρούστηκε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με διερχόμενο αγροτικό όχημα που οδηγούσε 78χρονος. Πολλοί θυμούνται ότι δεν είναι λίγα τα περιστατικά στην περιοχή που νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κάποιον που η ηλικία του δεν δικαιολογούσε να είναι πίσω από το τιμόνι. Μπορεί κανείς να δει κάθε μέρα δεκάδες συμπολίτες μας άνω των 70 ετών που οδηγούν . Τα περιστατικά μπορεί στατιστικά να μην είναι περισσότερα από άλλες κατηγορίες. Όμως όλοι ξέρουν τι κίνδυνος ελλοχεύει αν στη θέση του οδηγού είναι κάποιος πάνω από 70 ετών. Δεν πρόκειται για κάποιους είδους ρατσισμό αλλά για την επικράτηση της μίνιμουμ λογικής. Δυστυχώς οι ελληνικές αρχές όχι απλά δεν αυστηροποιούν τις εξετάσεις που πρέπει να περάσει κάποιος για να του ανανεωθεί η άδεια, αλλά δεν βγάζουν καν μια ανακοίνωση δια της Τροχαίας για προσοχή στο θέμα αυτό. Επίσης είναι γνωστό ότι οι ανανεώσεις αδειών γίνονται…εξ αποστάσεως και παραδίδονται στον ενδιαφερόμενο χωρίς να μεσολαβήσει γιατρός, σε κάποιες περιπτώσεις. Δεν πρόκειται για προσπάθεια να μπουν οι γέροι στο περιθώριο. Η πανευρωπαϊκή τάση περιλαμβάνει την ελαχιστοποίηση των κινδύνων από την οδήγηση των ηλικιωμένων και για τους ίδιους και για το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο. Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι πια στα 65 ή και τα 70 τους είναι πολλές φορές σε εξαιρετική κατάσταση.
Είναι, όμως, επίσης γνωστό ότι, ακόμα και άψογη να είναι η υγεία κάποιου στα 70 του, δεν έχει τα κατάλληλα αντανακλαστικά ή την κατάλληλη όραση








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin