29 Μαρτίου 2016

Ο Χάρης έφυγε, το ψήφισμα ανακοινώθηκε,η κοινωφελής έχει τα λεφτά και όλα βαίνουν καλώς...






Όταν η δημοκρατία του όχλου ακυρώνεται μέσω νομικών κύκλων, έρχονται τα ψηφίσματα συμπαράστασης και τα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
Σφοδρή επίθεση δέχτηκαν στο ΔΣ της Δευτέρας, κυρίως τα τρία μέλη της αντιπολίτευσης του Δήμου Δ.Α.Α. καθώς και ο πρώην Δήμαρχος από  σχεδόν όλα τα μέλη της παράταξης των "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" .
Αιτία ήταν
η απόφαση του πρωτοδικείου που κηρύσσει έκπτωτο τον πλέον πρώην αντιδήμαρχο Αράχωβας. Πολλά μέλη της συμπολίτευσης εξαπέλυσαν τα πυρά τους και εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για την κίνηση των τριών. Ο λόγος εδόθη  και στον κο ΑΛΜΠΑΝΗ που παραβρέθηκε ως απλός πολίτης πλέον και εξέφρασε την πικρία του, τα ερωτήματα του και διατύπωσε για πολλοστή φορά το πως κύλησαν τα γεγονότα και έφτασε αυτή η απόφαση.
Η παράταξη των "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" εξέδωσε ένα ψήφισμα συμπαράστασης προς τον απερχόμενο αντιδήμαρχο το οποίο ψηφίστηκε από τα μέλη της συμπολίτευσης ενώ τα μέλη  της αντιπολίτευσης απλά ψήφισαν παρών.
Ως προς τα υπόλοιπα θέματα δεν υπήρχε κάτι το απροσδόκητο.
Ο προϋπολογισμός της κοινωφελούς πέρασε αφού οι εξηγήσεις δόθηκαν (όπως το είχα αναφέρει εδώ και ημέρες), το γυμναστήριο στην ΑΝΤΙΚΥΡΑ φαίνεται ότι και με την συμβολή εθελοντή μηχανικού , θα πάρει τον δρόμο για την σκέπαση του, προσλήψεις προγραμματίζονται για την ομαλή λειτουργία από το επόμενο έτος των παιδικών σταθμών.


Η επόμενη ημέρα βρίσκει την παράταξη των "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" λαβωμένη  και η μάχη συνεχίζεται και εκτός γηπέδων πλέον.

Το να ασχοληθεί κάποιος με τα κοινά αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά, τραγική επιλογή και για αυτό τον λόγο δεν δημοσίευσα την ζωντανή αναμετάδοση και δεκάδες απλοί φίλοι αναζητούσαν εναγωνίως το λινκ.

Τέλος , όσον αφορά το κενό  που δημιουργήθηκε, τόσο στην αντιδημαρχία ΑΡΑΧΩΒΑΣ αλλά όσο και στην οικονομική  επιτροπή από την έκπτωση του ΑΛΜΠΑΝΗ, αυτές  ΠΙΘΑΝΟΝ να  καλυφθούν προς το παρών από τον ίδιο τον ΔΗΜΑΡΧΟ μέχρι να εκδοθεί απόφαση από το συμβούλιο της επικρατείας στο οποίο θα προσφύγει ο κος ΑΛΜΠΑΝΗΣ κατά της αρχικής απόφασης του πρωτοδικείου Λιβαδειάς.


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11:08

    κ. Διαχειριστή, το κείμενό σου μου θυμίζει παλιά Ελληνική ταινία που στο τέλος οι πρωταγωνιστές παντρεύονται και ζουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.. Ξέχασες; όμως να μας πεις τι λένε οι κ. κ. άρχοντες για τα βεβαιωμένα χρέη που αγγίζουν τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ. Ξέχασες; να μας πεις (σε ρωτάω γιατί φαίνεται ότι οι πηγές σου είναι στα υψηλά κλιμάκια, σε αντίθεση μ’ εμάς τους απλούς δημότες που όσο και αν ρωτάμε , απάντηση δεν παίρνουμε)τι λένε ότι θα κάνουν ο Δήμαρχος και το επιτελείο του για τα άλλα τόσα χρέη από το 2009 μέχρι σήμερα. Στον κατάλογο αυτών των χρεών, περίοπτη θέση κρατούν ο Δήμαρχος και αρκετά από τα μέλη του ΔΣ της συμπολίτευσης, αλλά ούτε ένα της αντιπολίτευσης. Ρώτησε λοιπόν τις πηγές σου και ενημέρωσέ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20:58

    Από που ως που η κοινωφελής έχει τα λεφτά; Απ ότι παραδέχτηκε ο πρόεδρός της στο δημοτικό συμβούλιο, τα λεφτά χρησιμοποιήθηκαν Παράνομα για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και ΘΑ εισπραχθεί το ποσό των 55.000, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπογραφεί από το υπουργείο οικονομικών......ας περιμένουμε να το δούμε πρώτα και μετά να το χαρούμε......πάντως το αδίκημα του προέδρου παραμένει. Έχει διαπραχθεί με την παράνομη διάθεση δεσμευμένου ποσού του πράσινου ταμείου για άλλο σκοπό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin