23 Απριλίου 2016

1 σύλληψη στην ΑΡΑΧΩΒΑ, 4 στην Λιβαδειά και άλλες 16 στην ΣΤΕΡΕΑ


                                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





Συνέχεια των στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά (20) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι (20) άτομα και συγκεκριμένα:

Τρεις (3) ημεδαποί στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, κατηγορούμενοι – κατά περίπτωση – για κλοπές, καθώς και αποδοχή & διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, ο ένας εκ των συλληφθέντων είχε αφαιρέσει από γραφείο ημεδαπής στην περιοχή, ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ επιπλέον είχε αφαιρέσει από υπαίθριο χώρο εμπορικού καταστήματος, μία χάρτινη συσκευασία που περιείχε διάφορα ενδύματα, αξίας (726) περίπου ευρώ. Ανωτέρω κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του, καθώς και τα λοιπά αφαιρεθέντα αντικείμενα, που βρέθηκαν στην κατοχή των άλλων δύο συλληφθέντων, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της... Αταλάντης Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, για παράνομη οπλοκατοχή. Κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου με τη γεμιστήρα, ένα μαχαίρι μήκους (23) εκατοστών και (6) αβολίδωτα φυσίγγια.

Αλλοδαπή στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για κλοπή αντικειμένων από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τρεις (3) ημεδαποί και ειδικότερα δύο στη Θήβα και ένας στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών & της Β΄ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας αντίστοιχα, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης & δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Αλλοδαπός στα Οινόφυτα Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, για πλαστογραφία και παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Κατασχέθηκε ένα πλαστό Δελτίο Αιτήσαντος Άσυλο Αλλοδαπού.

Τέσσερα (4) άτομα και ειδικότερα δύο ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς των Α’ & Β’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, καθώς και ένας ημεδαπός στη Λιβαδειά & ένας αλλοδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Αλλοδαπή στην Αρκίτσα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή της στη χώρα μας.

Τέσσερις (4) ημεδαποί στην ευρύτερη περιοχή του Ορχομενού Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Αλλοδαπή στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, για παραβίαση σφραγίδας αρχής.

Τέλος, ημεδαπός στην Αράχωβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αράχωβας, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin