8 Απριλίου 2016

Προς σχολιαστές αναρτήσεων του e-hani



                                             

Θα ήθελα να ενημερώσω τους αναγνώστες του e-hani και ιδιαίτερα τους ανώνυμους σχολιαστές των αναρτήσεων , ότι πράγματι διαβάζω ΟΛΑ τα σχόλια που στέλνουν για την κάθε ανάρτηση και θα ήθελα να τους εξηγήσω ορισμένα πράγματα :

1) Δεν δημοσιεύω τα περισσότερα σχόλια όχι για λόγους υποστήριξης της δημοτικής αρχής αλλά γιατί περιέχουν μέσα εκφράσεις ή λέξεις, που δεν αρμόζει να δημοσιευτούν .

2) Οποιοδήποτε σχόλιο είναι επώνυμο (σ.σ. κανένα) ας περιέχει μέσα οποιαδήποτε έκφραση, θα το       δημοσιεύω αυτόματα.

3) Υπάρχουν σχόλια που πράγματι εκφράζουν ανησυχίες, προβληματισμούς, σκέψεις, παράπονα, αντιδράσεις , διαμαρτυρίες , τα οποία πράγματι  θέλω να τα δημοσιεύσω αλλά δυστυχώς μέσα περιέχουν όπως προανέφερα , λέξεις ή εκφράσεις που δεν αρμόζει να δημοσιευτούν. Γράψτε το σχόλιο σας χωρίς να υβρίζετε και χωρίς υπαινιγμούς και εγώ τότε θα τα δημοσιεύω.

4)
Υπάρχουν και ορισμένα σχόλια που αναφέρονται σε ορισμένες καταστάσεις τα οποία όμως   λόγω ελλιπής ενημέρωσης δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

5) Επαναδιατυπώστε τα σχόλια σας με κόσμιες εκφράσεις ή με το στυλ ερωτήσεων και τότε πιστεύω ότι θα υπάρχει ακόμα και ένας  διάλογος  με τους αρμοδίους. Βεβαίως αν τα σχόλια σας είναι και επώνυμα, ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ οι αρμόδιοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος19:39

    Αυτό το ¨οι αρμόδιοι ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να απαντήσουν¨ πολύ μ´αρέσει.....αλλά μέχρι σήμερα οι ¨αρμόδιοι ¨ δημοτικοί άρχοντες(!) δεν το έχουν κάνει.......ούτε καν στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης δεν απαντάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin