10 Αυγούστου 2016

Πρόσφυγες σε ΔΙΣΤΟΜΟ, ΚΥΡΙΑΚΙ, ΚΑΣΤΡΟ και ΑΛΙΑΡΤΟ ;



Πολλά τα σενάρια που ακούγονται αυτή την ώρα και που έχουν να κάνουν με την εγκατάσταση προσφύγων, σε περιοχές του ΔΙΣΤΟΜΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ, ΑΛΙΑΡΤΟΥ , ΚΑΣΤΡΟΥ  αλλά και στις  ΑΛΑΛΚΟΜΕΝΕΣ.

Πιο συγκεκριμένα , η ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ, εξετάζει πολλά ενδεχόμενα για τον διαμοιρασμό του μεγάλου αριθμού των προσφύγων στο εσωτερικό της χώρας.

Τα σενάρια που επεξεργάζονται τα στελέχη αυτά, είναι πολλά και διάφορα και κάποια από αυτά βλέπουν και το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, εξετάζεται η στέγαση μεταναστών στις πολυκατοικίες του Μπάρλου στο ΔΙΣΤΟΜΟ αλλά και σε περιοχή του ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ στην είσοδο του χωριού και στο σημείο που ήταν να γίνει το γήπεδο.
Ένα ακόμη σενάριο που επεξεργάζονται αφορά την στέγαση σε κτήρια και κτήματα του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΩΠΑΪΔΟΣ στον ΑΛΙΑΡΤΟ.
Σε καμία περίπτωση δεν έχουν εγκαταλειφθεί οι προσπάθειες που γίνονται για την φιλοξενία των μεταναστών σε ΑΝΑΛΗΨΗ και πρώην εργοστάσιο του ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ.
Ένας ακόμη χώρος είναι στο ΚΑΣΤΡΟ , το πρώην εργοστάσιο ΣΦΟΥΝΤΟΥΡΗ, ενώ το ενδεχόμενο δημιουργίας,ενός προσφυγικού χωριού ,δυναμικότητας 3000 χιλ κατοίκων,στην περιοχή των ΑΛΑΛΚΟΜΕΝΩΝ, είναι μέσα στα υπό εξέταση ενδεχόμενα.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin