7 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΡΑΧΩΒΑ : Οι νεότερες εξελίξεις από τα γυρίσματα της αμερικάνικης παραγωγής .



Στις 24 Ιουνίου , στην ΑΡΑΧΩΒΑ, πραγματοποιήθηκαν  γυρίσματα γνωστής αμερικάνικης παραγωγής, σε διάφορα σημεία της περιοχής μας, τα οποία περιλάμβαναν τραπέζι γάμου με αρνιά και χορούς, ένα ιδιότυπο κυνήγι θησαυρού με γαϊδουράκια, χορούς με παραδοσιακά όργανα της ΑΡΑΧΩΒΑΣ στην εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και πολλά ακόμα event.




Στα γυρίσματα αυτά , συμμετείχαν και αρκετοί ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ, με διάφορους ρόλους . 
Η εταιρεία που είχε συνδράμει στα γυρίσματα και που είχε την ευθύνη, είχε υποσχεθεί σε όλους τους συμμετέχοντες, ότι θα ελάμβαναν ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, ως αποζημίωση για της συμμετοχή τους.
 Επειδή  όμως, κατά τους ισχυρισμούς κάποιων, η εταιρεία αργούσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, άρχισαν και διέρρεαν κάποια παράπονα .

Σε αυτό το θέμα, παρέμβει ο δημοτικός σύμβουλος κος ΚΑΠΛΑΝΗΣ και μας ενημέρωσε , ότι οι όποιες καθυστερήσεις ήταν φυσιολογικές και μάλιστα αναμένεται εντός της τρέχουσας εβδομάδας ή το αργότερο εντός της επόμενης εβδομάδας, η εταιρεία να εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Μάλιστα , όπως τονίζεται, τόσο η Ελληνική εταιρεία όσο και οι ευθύνοντες της αμερικάνικης παραγωγής, έμειναν καταενθουσιασμένοι τόσο από την περιοχή μας όσο και από τα συνολικά γυρίσματα αλλά και από την συμμετοχή του κόσμου.

Μακάρι όλα αυτά να έχουν και συνέχεια γιατί η διαφήμιση που γίνετε για την ΑΡΑΧΩΒΑ, είναι τεράστια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin