25 Οκτωβρίου 2016

Βιντεο απο το 3o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΛΑΜΙΑΣ .Ειδικό αφιέρωμα στη σφαγή του Διστόμου.


Βίντεο από το συνέδριο της Ιατροδικαστικής Λαμίας που ασχολήθηκε και με την σφαγή του Διστόμου. Δήλωση Γεωργακού.


Ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Λαμίας το 3ο Πανελλήνιο Αναθεωρητικό Συνέδριο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας.






Στα πλαίσια των εργασιών του συνεδρίου παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα επιστημονικής έρευνας για τη Σφαγή του Διστόμου καθώς για πρώτη φορά υπάρχει ιατροδικαστική προσέγγιση αυτού του εγκλήματος . Την σπουδαία αυτή έρευνα έχει κάνει η Προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας Αποστολία Ακριβούση και εκτός από την Ελλάδα τα συμπεράσματα θα  παρουσιαστούν και σε διεθνές επιστημονικό φόρουμ.


Η επίσημη έναρξη του συνεδρίου έγινε από τον κ. Φίλιππο Κουτσαύτη, τον πρώην προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, ενώ  συμμετείχαν έξι ιατροδικαστές με εισηγήσεις, καθηγητές Πανεπιστημίου, ο Καθηγητής Εγκληματολογίας και πρώην υπουργός Γιάννης Πανούσης, καθώς και ανώτατα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.


Στα πλαίσια των εργασιών του Επιστημονικού Συνεδρίου οι σύνεδροι  είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν τόσο στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης όσο και στο Αστεροσκοπείο- Αστεροσχολείο της Υπάτης ενώ στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου της οδού Λεωνίδου θα λειτουργεί τις ημέρες αυτές και έκθεση φωτογραφίας

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο :

         
 
           Ημερίδα Ιατροδικαστικής από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin