7 Νοεμβρίου 2016

Καταγγελία για τις 21 προσλήψεις στο ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

                         
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

   ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ  ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ  ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΠΑΝΑΓΙΟΥ (ΓΙΩΤΑ) ΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ  ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ 21 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

   Απαράδεκτες παλαιοκομματικές  μεθοδεύσεις που θυμίζουν « άλλες εποχές» από τη Δήμαρχο  κ.Παναγιού  ( Γιώτα ) Πούλου και τη γυναίκα του διορισμένου Βουλευτή κ. Ελισάβετ Γεωργαντά , οι οποίες κατά   παράβαση και με ανήθικο τρόπο εκμεταλλευόμενες την ανεργία και την ανάγκη για εργασία εκατοντάδων ανέργων, «πουλώντας»  εκδούλευση, πήραν επιλεκτικές συνεντεύξεις, από αυτούς που είχαν κάνει αίτηση για να στελεχώσουν τις 21  θέσεις του απαραίτητου προσωπικού για την υλοποίηση του Προγράμματος φιλοξενίας Προσφύγων σε σπίτια,  χωρίς να έχουν κανένα τέτοιο δικαίωμα,  αντικαθιστώντας το Δ. Σ. της ΚΕΔΗΛ.
   Άλλωστε ο ΟΗΕ υπέγραψε Σύμβαση με την ΚΕΔΗΛ και  όχι με το Δήμο.
 Με αυτή την αιτιολογία η Δήμαρχος  κ.Παναγιού  ( Γιώτα ) Πούλου δεν «έφερε» και τη Σύμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο, να επικυρωθεί.
     Εμείς ως  Εργατικό Κέντρο  είχαμε ζητήσει εγγράφως ( Αριθμ.Πρωτ.582/                       26/10/2016 )    οι προσλήψεις να γίνουν με διαφάνεια και νομιμότητα.
  Όπως δεν επιτρέψαμε να γίνουν « Στρατόπεδα Συγκέντρωσης» στη Λιβαδειά, παρότι η Δήμαρχος  κ.Παναγιού  ( Γιώτα ) Πούλου και ο διορισμένος Βουλευτής αναλάμβαναν και το πολιτικό κόστος της εγκατάστασης 1000 και πλέον Προσφύγων στο Βουστάσιο της Ανάληψης,  έτσι δεν θα επιτρέψουμε οι Άνεργοι να γίνουν αντικείμενο κομματικής εκμετάλλευσης, άλλωστε  η ανεργία τους απορρέει από τις πολιτικές που στηρίζουν τόσο η Δήμαρχος  κ.Παναγιού  ( Γιώτα ) Πούλου,  όσο ο διορισμένος Βουλευτής και η γυναίκα του.





                             Για το Δ.Σ.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                     ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin