19 Δεκεμβρίου 2016

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. του Δήμου Δ.Α.Α. από την συνεδρίαση της 19/12/16. (Εν συντομία)...





 Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός . Χωρίς εκπλήξεις η ψηφοφορία.

 Αποδοχές χρηματοδοτήσεων, εγκρίθηκαν.

Μεγάλη συζήτηση για το θέμα που έχει προκύψει στην ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ σχετικά με την λειτουργία του παιδικού σταθμού. Από  την συζήτηση  , διακρίναμε το πιο σοβαρό θέμα το οποίο έχει να κάνει με την μη ύπαρξη ενός δεύτερου νηπιαγωγού. με το οποίο θα μπορέσει να λειτουργήσει  ο παιδικός σταθμός με περισσότερα παιδιά. Ο παιδικός για την ώρα λειτουργεί μέ ένα άτομο και με παιδιά    που  είχαν ενταχθεί στον παιδικό μέσω ΕΣΠΑ. Το δεύτερο άτομο, μπορεί να προέλθει μέσα από τα προγράμματα του ΟΑΕΔ, τα οποία αναμένονται εν καιρώ. Κατά δεύτερο λόγο έγινε εκτενή αναφορά, για την μοριοδότηση και για κάποιες χαμένες αιτήσεις.
Τις επόμενες ώρες θα δημοσιεύσουμε  την αναφορά  των γονέων στο συνήγορο του πολίτη καθώς και την επίσημη απάντηση του οργάνου αυτού και που αφορά στα θέματα  εύρυθμης λειτουργίας στα οποία πρέπει να επικεντρωθεί ο Δήμος Δ.Α.Α..

Σε άλλο θέμα ,
ενημερωθήκαμε, ότι τις επόμενες ημέρες , αναλαμβάνει για τις αργίες και για τα Σαββατοκύριακα, την αποκομιδή των σκουπιδιών στην ΑΡΑΧΩΒΑ, ιδιώτης.

Τέλος, για την πολυσυζητημένη πρόταση μομφής κατά του Προέδρου του Δ.Σ. από  δημοτικό σύμβουλο, αν και παρατέθηκαν οι λόγοι από πλευράς του συμβούλου και έγινε εκτεταμένη συζήτηση με παραβολή απόψεων από τα περισσότερα  μέλη του Δ.Σ. ,  το θέμα δεν μπήκε σε ψηφοφορία λόγω μη ύπαρξης σχετικής νομολογίας από τον Καλλικράτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin