22 Δεκεμβρίου 2016

Δίστομο : Αποχαιρετούν τον Γιάννη Παντίσκα που «έφυγε» πρόωρα

Αναδημοσίευση από http://www.902.gr


Ο Γιάννης Παντίσκας


Τα θερμά τους συλλυπητήρια για το θάνατο του συναδέλφου τους Γιάννη Παντίσκα που «έφυγε» πρόωρα την Τετάρτη 21 Δεκέμβρη, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, εκφράζουν η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών.

Στην κοινή τους ανακοίνωση η ΕΛΕΠΑ και η ΠΟΛ αναφέρουν:

«Ο Γιάννης γεννήθηκε το 1981 στο Δίστομο Βοιωτίας. Παιδί εργατικής οικογένειας από μικρός μπήκε στον αγώνα της επιβίωσης. Τελείωσε την ΑΣΟΕΕ και εργάστηκε ως Λογιστής - Ελεγκτής ενώ το καλοκαίρι του 2016 διορίστηκε στην εφορία της Ελευσίνας.

Υπήρξε πρωτοπόρο στέλεχος του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, το οποίο υπηρέτησε μέσα από τις γραμμές των λογιστών από το 2006. Στις αρχές του 2013 εκλέχτηκε ως Β’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Λογιστών Αθήνας για δύο έτη.

Ο Γιάννης ξεχώριζε για την παλικαριά, το ήθος και την πίστη του στα ιδανικά μας. Ήταν πάντα χαμογελαστός, αντιμετώπιζε τις δυσκολίες με αποφασιστικότητα, ήταν μαχητής σε όλη του τη ζωή. Με την ίδια λεβεντιά αντιμετώπισε και τον καρκίνο. Με θάρρος και αισιοδοξία μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η ζωή του όλη ήταν συνδεδεμένη με την πάλη του λαού μας για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και πορεύθηκε αταλάντευτα μέχρι την τελευταία του στιγμή μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ του οποίου ήταν μέλος.

Τα Διοικητικά Συμβούλιά της ΕΛΕΠΑ και ΠΟΛ, το σύνολο των λογιστών που τον γνώρισαν εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας στην αγαπημένη του οικογένεια και τιμάμε τον αγωνιστή Γιάννη Παντίσκα για τη συμβολή και ενεργή του συμμετοχή στα κοινά, θεωρώντας ότι ο θάνατός του έκανε το κλάδο μας φτωχότερο, σε μια χρονική στιγμή που περισσότερο από ποτέ χρειάζονται ανθρώπους της τάξης μας που αντιστέκονται και αντιπαλεύουν με συνέπεια και ήθος.

Ο συνάδελφός μας Γιάννης Παντίσκας κηδεύεται την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις 2 μ.μ. από το νεκροταφείο Διστόμου. 

Καλή στράτα αγαπημένε μας Γιάννη».

1 σχόλιο:

  1. ΣΟΦΙΑ19:11

    ΕΦΥΓΕΣ..ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ. ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ. ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin