14 Δεκεμβρίου 2016

Η Jeep επιστρέφει στην Αράχωβα








Η Jeep είναι «δεμένη» με την Αράχωβα από τη δεκαετία του ‘90, οπότε και ιδρύθηκε το Jeep Camp που έχει προσφέρει αμέτρητες 4Χ4 εμπειρίες. Σήμερα η γνωστή φίρμα επιστρέφει και ανανεώνει το ραντεβού της με τους λάτρεις της περιπέτειας έχοντας στο «στάβλο» της και το SUV, Jeep Renegade.

Κατά την διάρκεια των εορτών, από τις 22 Δεκεμβρίου, το Jeep Camp ανοίγει και πάλι τις πύλες του, τις …τάφρους του και τα υπόλοιπα λασπωμένα και χιονισμένα εμπόδια της απαιτητικής off-road διαδρομής, για να δώσει την ευκαιρία στους οδηγούς να ανακαλύψουν τις extreme δυνατότητες του Renegade και να ζήσουν μία ξεχωριστή ημέρα στο βουνό, είτε μένουν στην περιοχή, είτε συνδυάσουν το Jeep Camp με μία ημερήσια εκδρομή.

Σημείο συνάντησης το Jeep Headquarter στο Λιβάδι.

Το άνετο «σπίτι» της Jeep, με δικό του χώρο στάθμευσης, θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν ένα ζεστό ρόφημα και να ενημερωθούν για τα μοντέλα της Jeep. Στον ίδιο χώρο, θα προβάλλονται εντυπωσιακά video με τα μοντέλα Jeep.

Οι επισκέπτες, αφού ενημερωθούν, θα μεταφέρονται οδικώς με Renegade στον χώρο του Jeep Camp όπου και θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την ξεχωριστή off-road εμπειρία της οδήγησης ενός Jeep στο φυσικό του περιβάλλον με την ασφάλεια της καθοδήγησης του εξειδικευμένου προσωπικού που θα είναι εκεί για να τους λύσει κάθε απορία.

Η Jeep, εκτός από αυτή την μοναδική εμπειρία, θα προσφέρει και ένα ακόμα μεγάλο δώρο. Όλοι όσοι συμμετάσχουν στα test drives του Jeep Camp, θα συμμετάσχουν σε κλήρωση με έπαθλο δύο προσκλήσεις για να ζήσουν από κοντά το πάθος ενός αγώνα της Juventus στο Τορίνο με όλα τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής πληρωμένα.

Jeep Camp info

Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο, Κυριακή και αργίες

Σημείο συνάντησης: Jeep Camp – Headquarter στον δρόμο προς το Λιβάδι

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 0030 6936 532754

http://www.news.gr/auto/agora/article-wide/292194/h-jeep-epistrefei-sthn-arahova.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin