15 Μαρτίου 2017

16-30/07/2017 - 2ο Διεθνές Εργαστήριο Αρχαίου Δράματος (Δελφοί)




To Εθνικό Θέατρο, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, διοργανώνει, από τις 16 έως τις 30 Ιουλίου 2017, το 2ο Διεθνές Εργαστήριο Αρχαίου Δράματος στο μοναδικής ομορφιάς και ενέργειας τόπο των Δελφών, τον ομφαλό της γης.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι η διάδοση και η μελέτη του αρχαίου δράματος διεθνώς, προσφέροντας εξειδικευμένη και υψηλών επαγγελματικών απαιτήσεων γνώση. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί υπό τη διεύθυνση του σκηνοθέτη Μιχαήλ Μαρμαρινού.
Μαζί του θα συνεργαστούν η Γερμανίδα σκηνογράφος και ενδυματολόγος Andrea Schmidt–Futterer και ο Ρώσος θεωρητικός Dmitry Trubotchkin. Masterclass θα πραγματοποιήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Στάθης Λιβαθινός.

Κόστος συμμετοχής: 400€ (περιλαμβάνονται δίδακτρα, μεταφορά από την Αθήνα και προς τους Δελφούς, διαμονή, πρωινό και μεσημεριανό).
Το Εργαστήριο πραγματοποιείται από το Εθνικό Θέατρο και το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών με την αιγίδα και την υποστήριξη του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους έως και την 1η Μαΐου.

Είδος Προγράμματος Διά Βίου Μάθησης: 
Οικονομικό Καθεστώς Προγράμματος Διά Βίου Μάθησης: 
Γεωγραφική Περιοχή: 

Αφορά σε Φορέα Ε.Ε.:


http://career.duth.gr/portal/?q=node/38521#.WMkMslXyiM8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin