8 Μαρτίου 2017

Επίσκεψη ΛΙΑΝΟΥ σε ΓΕΩΡΓΑΚΟ και σε άλλους φορείς.Συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βοιωτίας Γιώργος Λιανός, πραγματοποίησε μια σειρά από επισκέψεις δείχνοντας ότι εμπράκτως ότι η Νέα Δημοκρατία και στην Βοιωτία παραμένει στο πλευρό της κοινωνίας, ακούγοντας τα προβλήματα και τις ανησυχίες της.
Συγκεκριμένα, συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Παναγιώτη Γαλάνη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας κ. Ιωάννη Γεωργάκο όπου συζητήθηκαν η χαμηλή επισκεψιμότητα στον Δήμο κατά τους χειμερινούς μήνες απόρροια της κακής οικονομικής κατάστασης που βιώνει η πατρίδα μας ενώ παράλληλα η αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση έχει φέρει σε οριακό σημείο τους ιδιοκτήτες των τοπικών επισιτιστικών επιχειρήσεων. Παράλληλα, η δυσλειτουργία που παρατηρήθηκε στο Χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού αποτέλεσε έναν αρνητικό παράγοντα στην ενίσχυση της τοπικής αγοράς.




Στην συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός, μαζί με την Τομεάρχη Υγείας της ΝΟΔΕ Βοιωτίας κα Λουκία Βαρουξή, επισκέφτηκαν το Γενικό Νοσοκομείο της Λιβαδειάς και την Διοικήτρια κα. Ευμορφία Βαλλά, με την συνάντηση να γίνεται σε άριστο κλίμα, αναλύοντας τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο όπως η υποστελέχωση ή η έλλειψη εξοπλισμού. Ως ΝΟΔΕ Βοιωτίας, κατέστη σαφές ότι παρά την καταστροφική πολιτική του Σύριζα στον τομέα της υγείας, η αναγκαιότητα προάσπισης της αξιοπιστίας του Νοσοκομείου Λιβαδειάς είναι επιβεβλημένη όσο ποτέ.



Τέλος, παρουσία της Τομεάρχου Παιδείας της ΝΟΔΕ Βοιωτίας, κας Ασπασίας Σίμου, συζήτησαν με τον κ. Αλέξανδρο Καρκάνα, Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, τα τεράστια προβλήματα στην εκπαίδευση με την αυξημένη κινητικότητα για τη συμπλήρωση ωραρίου των καθηγητών, την περικοπή ωρών διδασκαλίας σημαντικών μαθημάτων όπως τα Αρχαία ενώ παράλληλα, διαπιστώθηκε η συρρίκνωση της επαγγελματικής εκπαίδευσης με την μείωση των ειδικοτήτων, των κατευθύνσεων και των τμημάτων.

ΝΟΔΕ Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin