24 Μαΐου 2017

Εμπλοκή με τις εκδηλώσεις του Δήμου Δ.Α.Α.





Μετ' εμποδίων  φαίνεται θα διεξαχθούν οι εντεταγμένες στο πρόγραμμα του Δήμου Δ.Α.Α.  εκδηλώσεις μνήμης στο ΔΙΣΤΟΜΟ εν όψει 10ης ΙΟΥΝΙΟΥ αλλά και οι εκδηλώσεις σε ΠΑΡΑΛΙΑ και ΑΝΤΙΚΥΡΑ.
Τα σοβαρά εμπόδια προκλήθηκαν μετά την παύση χρηματοδότησης της κοινωφελούς εταιρείας του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α. , κατόπιν της απόφασης για τον τερματισμό λειτουργίας της κοινωφελούς, που πάρθηκε σε προηγούμενο Δ.Σ. από τους συμβούλους της αντιπολίτευσης, που πλέον μετά την ανεξαρτητοποίηση των 4 συμβούλων από την παράταξη των "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" και την άτυπη προσχώρηση των τεσσάρων στις τάξεις της αντιπολίτευσης, υπερτερούν αριθμητικά της παράταξης του κου ΓΕΩΡΓΑΚΟΥ.

Όλες οι εκδηλώσεις , μέχρι πρότινος, ήταν εντεταγμένες, προγραμματίζονταν και πληρώνονταν   από τα κονδύλια της κοινωφελούς, η οποία με την σειρά της επιχορηγούνταν από τον Δήμο κατόπιν εγκρίσεων του δημοτικού συμβουλίου. Οι εγκρίσεις πλέον αυτές δεν υπάρχουν και τελικά φαινομενικά οι εκδηλώσεις αυτές βρίσκονται στο αέρα.

Εντωμεταξύ , χθες στο Δίστομο , πραγματοποιήθηκε συνάντηση φορέων του Διστόμου και δημοτικών συμβούλων για να αναδειχθεί η σοβαρότητα της κατάστασης και η πιθανότητα που εκφράζεται από κύκλους της παράταξης που διοικεί τον Δήμο,  για την μη πραγματοποίηση των άμεσων εκδηλώσεων σε ΔΙΣΤΟΜΟ , ΠΑΡΑΛΙΑ και ΑΝΤΙΚΥΡΑ, που είναι προγραμματισμένες για το παρόν χρονικό  διάστημα.
Στην συνάντηση αυτή ,όπως μου διατυπώθηκε ,  απουσίαζαν προκλητικά, μερικοί σύμβουλοι του Διστόμου.

 Αντίθετα το παρών έδωσαν οι κα ΦΟΥΝΤΑ  και ο κος ΖΑΚΚΑΣ.

Για την ώρα ,
η λύση για άμεση αντιμετώπιση της κατάστασης, παραμένει δύσκολη και οι εναλλακτικές διαδικασίες που υπάρχουν , είναι χρονοβόρες καθώς η μη έγκριση κονδυλίων , καθιστά αδύνατη την παροχή προκαταβολών και εξόφλησης  συγκροτημάτων και λοιπών προμηθευτών και  λοιπών επαγγελματιών   , βάση των συμφωνιών που υπήρχαν με τους εν λόγω ιδιώτες για την παροχή των υπηρεσιών τους κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων αυτών.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος10:20

    ... Οι εγκρίσεις πλέον αυτές δεν υπάρχουν και τελικά φαινομενικά οι εκδηλώσεις αυτές βρίσκονται στο αέρα.......

    ... Εντωμεταξύ , χθες στο Δίστομο , πραγματοποιήθηκε συνάντηση φορέων του Διστόμου και δημοτικών συμβούλων για να αναδειχθεί η σοβαρότητα της κατάστασης και η πιθανότητα που εκφράζεται από κύκλους της παράταξης που διοικεί τον Δήμο, για την μη πραγματοποίηση των άμεσων εκδηλώσεων σε ΔΙΣΤΟΜΟ , ΠΑΡΑΛΙΑ και ΑΝΤΙΚΥΡΑ, που είναι προγραμματισμένες για το παρόν χρονικό διάστημα......

    ΑΨΟΓΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΑΣ...
    ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ... ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ...
    ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin