21 Αυγούστου 2017

Φωτό και βίντεο από το σημείο που ανέβηκε ο άτυχος φίλαθλος στην Λιβαδειά και έχασε την ζωή του.


Με το κόκκινο κυκλάκι έχει σημειωθεί το σημείο που πλησίασε ο  24χρονος , ενώ ο νερόμυλος είναι μονίμως σε λειτουργία. Φαίνεται καθαρά το ξασπρισμένο σημείο , από το οποίο λείπει η πρασινάδα με την οποία είναι  γεμάτος ολόκληρος ο νερόμυλος. Στο  συγκεκριμένο σημείο , υπάρχει εδώ και χρόνια το προστατευτικό κιγκλίδωμα, που αποτρέπει την είσοδο των επισκεπτών. 







Ένα τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη Λιβαδειά, όταν ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ μόλις 24 ετών άφησε την τελευταια του πνοή μετά από πτώση.

Ο άτυχος φίλος του «δικεφάλου» του Βορρά, Χρήστος Μπακόλας, ο οποίος είχε μεταβεί στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του με τον τοπικό Λεβαδειακό, βρισκόταν στις ταβέρνες της περιοχής μαζί με άλλους φίλους του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.





Ο άτυχος νεαρός, που ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας από την Χαλκιδική, ενώ βοηθούσε τον πατέρα του στον οικογενειακό τους φούρνο, εντυπωσιάστηκε από έναν όμορφο νερόμυλο. Έτσι θέλησε να μπει μέσα προκειμένου να τραβήξει μια φωτογραφία. 

Δυστυχώς, όμως, δεν υπολόγισε καλά κι έτσι μόλις πάτησε πάνω στη φτερωτή του νερόμυλου, εκείνος γύρισε απότομα, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει το κεφάλι του στα μεταλλικά τοιχώματα του. 

Ο θάνατός του, δυστυχώς, ήταν ακαριαίος. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η μητέρα του άτυχου οπαδού του ΠΑΟΚ έπαθε σοκ, όταν αστυνομικοί της ανακοίνωσαν διά τηλεφώνου ότι ο γιος της είναι νεκρός.

Κι αυτό γιατί η ίδια νόμιζε ότι το παιδί της βρισκόταν στο δωμάτιο του και κοιμόταν. Δεν γνώριζε κανείς για τη σημερινή εκδρομή του, εκτός του πατέρα του.

Με πληροφορίες από το zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin