14 Αυγούστου 2017

Διευκρινίσεις σχετικά με την ηλεκτροδότηση στη θέση "Λαπαθιάς" Δαύλειας





ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ               
Λιβαδειά, 14-8-2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δημοτική Αρχή και οι Υπηρεσίες του Δήμου μεριμνούν καθημερινά για την εξυπηρέτηση των δημοτών και την ασφάλεια των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε με την ηλεκτροδότηση στη θέση “Λαπαθιάς” που προκάλεσε και την καταγγελία της δημότισσας μας κας Σταματέλου Ειρήνης, ενημερώνουμε αναλυτικά ως εξής:
1.       Δεν υπήρχε ποτέ παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και η προσωρινή εγκατάσταση για την εξυπηρέτηση μια ημέρα κάθε χρόνο για το “Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων” δεν είναι ασφαλής για τους χρήστες (χωρίς πίνακα και χωρίς ρελέ διαφυγής).
2.       Σε συνεννόηση του Αντιδημάρχου κ. Κ. Καπλάνη με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Δαύλειας κ. Π. Στουρνάρα και στο πλαίσιο της συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού στη Δαύλεια, αποφασίστηκε η διατήρηση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και η τοποθέτηση πίνακα και ρελέ για την ασφαλή εξυπηρέτηση των κατασκηνωτών.
3.      
Ο ηλεκτρολόγος του Δήμου επισκέφθηκε την Πέμπτη (10/8/2017) διαπίστωσε το πρόβλημα και διαβεβαίωσε ότι κατόπιν συνεννοήσεως με τους αρμόδιους, θα αποκαταστήσει την παροχή την Παρασκευή ή Δευτέρα (14/8/2017).  Το γεγονός της απώλειας της σεβαστής μητέρας του την Παρασκευή προσδιόρισε αναγκαστικά τη Δεύτερα ως ημέρα αποκατάστασης.  Σήμερα, Δευτέρα ολοκληρώνονται οι εργασίες της ασφαλούς παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.
4.       Η Δημοτική Αρχή έχει αποφασίσει να προβεί στη νόμιμη διατήρηση της παροχής για 3 μήνες κάθε χρόνο έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι κατασκηνωτές.
5.       Η καταγγελία της κας Σταματέλου δεν είναι αληθής στο ότι υπήρχε πάντα παροχή ρεύματος στην περιοχή.  Προφανώς η ίδια ως κατασκηνώτρια λάμβανε τα μέτρα με τα αντίστοιχα απαιτούμενα προσωπικά της εφόδια για την ασφαλή διαμονή της.
6.       Η καταγγελία ακυρώνει επίσης την προσπάθεια και ευαισθησία των δύο ηλεκτρολόγων του Δήμου μας και του αρμόδιου Αντιδημάρχου, που υπερβάλλουν τον εαυτό τους καθημερινά για να ανταποκριθούν στις ανάγκες της πόλης και των 24 οικισμών.
7.       Η ευαισθησία της Δημοτικής Αρχής δεν κρίνεται από τις αναληθείς αναρτήσεις στο διαδίκτυο κρίνεται από τα έργα και τις πράξεις της που τις γνωρίζουν ακριβώς οι έχοντες ανάγκη δημότες μας (ΕΕΕΕΚ Χαιρώνειας, Ιδρύματα, Κοινωνικές Δομές και Α/βάθμιο ειδικό σχολείο), τα τρία χρόνια διοίκησης του Δήμου.
Τέλος, αποδεικνύεται ότι η έλλειψη “θεμάτων” προς “διαδικτυακή κριτική” υπερτονίζει θέματα που δεν αντέχουν στη λογική ανάλυσή τους.
Η συνεχιζόμενη προσωπική επίθεση κατά του Αντιδημάρχου κ. Καπλάνη, είναι σχεδιασμένη και αποσκοπεί στη μείωση του σημαντικού έργου που επιτελεί 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin